Омбудсманът Мая Манолова се е включила в кампанията на Нана

...
Омбудсманът Мая Манолова се е включила в кампанията на Нана
Коментари Харесай

Манолова имала диагноза рак, подкрепя кампанията на Нана

Омбудсманът Мая Манолова се е присъединила в акцията на Нана Гладуиш " Сърдечни приятелки ", която поддържа дами, борещи се с рак на гърдата. Това заяви омбудсманът пред Нова телевизия. Тя призна, че преди години също е чула тази диагноза.

" Подкрепата, вдъхването на кураж, на мощ за живот на дами с тази диагноза е мъчно, само че е доста значимо ", акцентира Манолова.

Когато Манолова е чула диагнозата, поддръжката на околните й е помогнала най-вече и е била най-важна. " Диагнозата съответства с моето решение да оставя политиката и да се включа в надпреварата за омбудсман ", сподели тя.

Половин година преди диагнозата, Манолова е провела безвъзмездни прегледи за шивачки в Кюстендил. Тогава лекарите, които са преглеждали дамите, неведнъж са й споделили да отдели време и да я прегледат.

" Тогава аз не отделих тези 10 минути. Когато половин година по-късно чух диагнозата при един профилактичен обзор, това бе най- огромният ми призрачен сън. Бях гневна на себе си ", сподели Манолова и прикани хората да отделят време, с цел да се прегледат.

" Ако не за себе си, направете го за околните си, които ви обичат ", добави тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР