Омбудсманът Мая Манолова подкрепя националния протест на медицинските специалисти, който

...
Омбудсманът Мая Манолова подкрепя националния протест на медицинските специалисти, който
Коментари Харесай

Мая Манолова подкрепя националния протест на медицинските специалисти на 21 март

Омбудсманът Мая Манолова поддържа националния митинг на медицинските експерти, който ще се организира пред постройката на Министерството на здравеопазването на 21 март. Това оповестиха от пресцентъра на Омбудсмана на Република България.

На 21 март 2019 година, омбудсманът Мая Манолова ще посети град Кюстендил, където ще взе участие в обичайния празник „ Кюстендилска пролет “.

В 12.00 часа омбудсманът ще поддържа медицинските експерти от града, които се включват в националния митинг с искане за по-достойни условия на труд и възнаграждение.

От 14.00 часа Мая Манолова ще взе участие в съвещанието на Националния съвет за хората с увреждания към Министерски съвет, което ще се организира в Министерството на труда и обществената политика. Дневният ред на съвещанието включва разискване на Правилника за използване на новия Закон за хората с увреждания и на Проекта на Методика за осъществяване на самостоятелна оценка на потребностите.

По-късно омбудсманът ще поддържа и националния митинг на медицинските експерти, който се провежда пред постройката на Министерството на здравеопазването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР