Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла катастрофа тази сутрин. Тя е

...
Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла катастрофа тази сутрин. Тя е
Коментари Харесай

И сутрешно ПТП не спря Манолова да внесе пореден закон в НС

Омбудсманът Мая Манолова е претърпяла злополука тази заран. Тя е добре и си прави дневните задания.

Шофьор на автомобила, с който е пътувала, е нейна колежка, която е настанена в " Пирогов ". Водачът на другата кола е изпратен у дома, разкри самата Манолова пред медиите.

Тъй като не е карала, публичният бранител не може да каже каква е повода за ПТП-то. Манолова има вяра, че случаят е инцидентен. Тя обаче излезе с послание към всички, които стартират деня си пред жилището й и които са с нея в трамвая: " Аз няма какво да укривам и от на следващия ден ще разгласявам програмата си по часове " . Но хората към мен се тормозят, те не са привикнали на такова нападателно медийно внимание и могат да станат бели, обезпокоена е тя.
 Медсестрите решени да поддържат Манолова за кмет на София
Медсестрите решени да поддържат Манолова за кмет на София

Проектозаконът за съсловните организации влезе в омбудсманството

Иначе тя внесе следващия си план в Народното събрание за съсловните организации , план, който е мощно мечтан от медицинските експерти. Това е едно от настояванията на митингите, напомни още омбудсманът. Проектът й не бил идеален, само че е подобен, какъвто те го желаят.

Манолова се надява планът й да стане основа за спор. По един или различен метод всеки един може да стигне до болница и до незабавна помощ и да разпита на тези хора , сподели Манолова. И при нейния случай от сутринта първите, които се отзовават на сигнала, са парамедиците. Като общество сме им длъжници, изясни публичният бранител. Тя желае почтени условия на труд и почтено възнаграждение. Те са го заслужили, посочи Манолова и посочи, че всеки може да стане пациент.
 До часове Манолова разкрива ще се кандидатира ли за кмет
До часове Манолова разкрива ще се кандидатира ли за кмет

Ако влезе в борбата, ще подаде оставка като омбудсман
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР