Омар Косоко все още не е сигурен дали ще остане

...
Омар Косоко все още не е сигурен дали ще остане
Коментари Харесай

Косоко: Не знам какво е бъдещето ми

Омар Косоко към момента не е сигурен дали ще остане в Ботев (Пловдив). След успеха с 4:0 над Бейтар (Йерусалим) той съобщи, че " канарчетата " са му подали ръка в сложен за него миг, само че към момента не мисли да губи времето си с мисли за бъдещето. Това значи, че той най-вероятно ще играе и против Маритимо, след което ще реши дали да подпише с тим от Турция, или да продължи да играе в Ботев.

" Беше доста мъчно. Играхме доста добре на контраофанзива, играхме със сърце и свършихме отлична работа. Беше мъчно, само че се борихме, играхме добре и имахме и шанс. Не сме очаквали да вкараме 4 гола. Ако някой ни беше споделил преди мача, нямаше да повярваме. Искахме просто да минем в идната фаза. Всички е защитавахме дружно и играехме напред дружно, играхме като тим. Понякога съм сърдит, тъй като не въвеждам гол, случват се такива неща. Бях прекомерно стимулиран и се изнервих, тъй като не вкарах гол.Затова и получих жълт картон. Важното е, че спечелихме. Искам да се извиня на всички мои съотборници ", сподели той.

" Аз просто желая да играя, не знам какво е бъдещето ми. Аз единствено желая да играя, Ботев ми подаде ръка в сложен миг. Смятам, че върша положителни неща. Не желая да изгубвам време с мисли за бъдещето ми. Ние знаем името на противника си, само че не знаем нищо за играта му. Тепърва ще се срещнем с тима на Маритимо. Когато бях млад, не играех по този начин. Сега обаче имам повече опит и мисля трезво ", добави Косоко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР