Омъжвайки се за принц Хари на 19 май, Меган Маркъл

...
Омъжвайки се за принц Хари на 19 май, Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган Маркъл вече притежава своята восъчна статуя в музея "Тюсо"


Омъжвайки се за принц Хари на 19 май, Меган Маркъл ще влезе в английското кралско семейство. И в сърцето на англичаните, които към този момент й отдадоха респект.

Известно е, че англичаните са луди по английската корона. Напоследък и за рождението на принц Луи, еуфорията беше обхванала жителите на Острова. Най-пристрастените даже се настаниха в лагери пред болничното заведение, с цел да не пропуснат и момент от появяването на третото кралско бебе. Днес, с идната женитба на принц Хари и Меган Маркъл, улиците на Лондон са повече от всеки път пренаситени. Много обекти от всевъзможен тип във формата на булката и младоженеца се продават от месеци в магазините на английската столица.

Но в последно време и музеят "Мадам Тюсо" се задейства в чест кралското семейство. Двойникът на принц Хари се настани в музея през 2014 година, а на 9 май тази година и Меган Маркъл видя своята восъчна скулптура, поставила ръката върху тази на своя обичан. Приликата на статуята с оригинала е поразяваща и с цел да не разочароват тази, който скоро ще стане херцогиня на Съсекс, производителите на статуята са сложили няколко дни преди сватбата брачен подарък. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР