Омъжих се изключително млада и бях влюбена до уши, нищо

...
Омъжих се изключително млада и бях влюбена до уши, нищо
Коментари Харесай

1000 Пъти По-Страшно От Изневярата: Рових В Нещата На Мъжа Ми, Но Не Очаквах, Че Ме Чака Най-Голямата Мъка!

„ Омъжих се извънредно млада и бях влюбена до уши, нищо с изключение на него не ми беше значимо. Той е много по-възрастен от мен, цели 12 години.

Неговата работа постановяваше непрекъснати пътувания, а когато родих детето ни, го виждах с паузи даже от един месец. Никога не ми е идвало на мозъка да го ревизирам дали ми изневерява. Просто бях такава. Исках и живеех, и това ми беше задоволително. Въпреки това, времето минаваше бързо, а той е от ден на ден и все по-често отсъстваше от вкъщи. А и беше доста по-нервен. Синът ни виждаше за часове, като непознато дете. Като той ставаше все по-раздразнителен и аз ставах все по-нервна. Един път взех решение да ревизира какво има в чантата му, която безусловно постоянно и на всички места носи със себе си.

Освен купчина от облекла, напипах нещо дребно и твърдо в едно от отделенията. Намерих USB стик.

Когато го пуснах на компютъра, беше препълнен със фотоси на малолетни девойки в ер*тични пози, до момента в който плешиви и отвратителни мъже изпълняваха немислими неща с тях. Когато се върна вкъщи, му споделих, че желая бракоразвод. Той се опита да се оправдае, казвайки, че му служат единствено когато се самозадоволява. Сега пребивавам сама, и когато погледна сина ни – просто съм ужасена. Единствено усмивката му ми дава вяра, че с него обаче всичко ще бъде наред.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР