Омъжена учителка по биология е обвинена, че е правила секс

...
Омъжена учителка по биология е обвинена, че е правила секс
Коментари Харесай

Учителка с три деца изнасили повече от 12 пъти ученик

Омъжена учителка по биология е упрекната, че е правила секс в колата си с психологично болен възпитаник повече от дузина пъти след учебно заведение, оповестява New York Post.
33-годишната Санди Каразас-Пинез е имал полови връзки с 16-годишен възпитаник, чиято идентичност не се оповестява, в учебното заведение Бионди в Йонкърс, в щата Ню Йорк.
Връзката е открита от майката на младежа, която е споделила пред кореспонденти, че е намерила несъответствуващи текстове, голи фотоси и еротични фотоси сред двамата на телефона му.
Училището се ръководи от организацията с нестопанска цел Rising Ground. Учителката в последна сметка е уволнена по-рано този месец.
В едно от известията на учителя до детето, до момента в който двамата са прекратявали връзката си, написа: „ Знам, че за мен няма да е елементарно, ще ми липсват твоите целувки, обятия и всичко останало “.
В един миг омъжената учителка изпратила известие до младежа, молейки го да ѝ отговори след зимната почивка. 
„ През цялата почивка ме изключи и единственият път, когато се свърза с мен беше, когато искаше да мастурбираш или да ми кажеш, че се влюбваш в други учители... “, гласи друго известие, за което се твърди, че омъжената учителка по биология е написала през януари. 
„ Аз не съм гъз без усеща, ти ме нарани и продължаваш да го правиш. ГРИЖА МЕ Е ЗА ТЕБ!! Не разбирам по какъв начин можеш да се съмняваш в това “, гласи още известието.
Други известия, открити от следователите, разкриват степента на връзката им.
„ Липсва ми твоето допиране и целувки, няма да излъжа. Също по този начин ми липсва да те видя по какъв начин мастурбираш, звуча като перверзник “, написа Каразас-Пинес. 
Учителката написа още: „ Обикновено избирам доста по-възрастни мъже. Да, ти си лудото изключение.
Тя също сподели в един миг, че „ е доста гадно, че камерата в класната стая работи “.
'Изяж ме? Правил ли си го преди?', пита тя в друго известие. „ Накара ме да допускам, че си доста непретенциозно момче, само че в действителност си много умел и обичаш да експериментираш. Дори мога да кажа, че ме биеш в това ", гласи друго известие.
Майката на 16-годишното момче сподели, че синът й страда от шизофрения и психологично разстройство.
„ Това е обезчестяване на дете с психологично заболяване “, сподели майката пред The ​​Post.
Сега тя упорства за последствия и за повече отбрани за младите момчета.
„ Като общество би трябвало да дадем приоритет на сигурността на децата, които са психологично заболели, и момчетата, които са полово насилвани “, безапелационна е майката.
Каразас-Пинез изрично отхвърля обвиняванията.
„ Дори не знаех, че против мен има такива обвинявания. Той ми споделяше, че ме обича, а аз просто му кимах с глава “, прибавя тя. Санди Каразас-Пинез споделя, че следователите не са се свързали с нея.
Тя твърди, че младежът се качва в колата й единствено тъй като я е помолил за транспорт и „ в оня ден е валяло сняг “.
В отговор на голите фотоси, които тя му е изпрати, Каразас-Пинез твърди, че младежът ѝ бил откраднал паролата за телефона, откъдето ги е свалил.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР