Омъжена от ноември 2000 г. за актьора Майкъл Дъглас, Катрин

...
Омъжена от ноември 2000 г. за актьора Майкъл Дъглас, Катрин
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс показа уникална СНИМКА с Майкъл Дъглас

Омъжена от ноември 2000 година за артиста Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс си спомня с носталгия за първата среща с артиста в Довил през 1998 година

Това беше тъкмо преди 20 години. По това време Катрин Зита-Джоунс е на 28 години и стартира да намира място измежду най-желаните актриси на своето потомство.

Представена на фестивала в Довил, дружно с голям брой холивудски артисти, тя се среща с иконата на американското кино - Майкъл Дъглас, тогава 53-годишен . Въпреки възрастовата разлика, Катрин е запленена от неговата харизма и бързо пада под въздействието на неговия сексапил.



" Първата ми среща със брачна половинка ми е на фестивала в Довил . Не мога да си спомня защо говореше ", написа в профила си в Instagram Катрин Зита-Джоунс, под фотография от първата им среща във Франция. Това е началото на хубав разказ.
 Семейството през 2015 година
След двегодишна връзка на 8 август 2000 година се ражда първото им дете - Дилън . Няколко месеца по-късно двамата влюбени се женят. На изключителна гала в Ню Йорк Катрин Зита-Джоунс , облечена в тоалет на дизайнера Кристиан Лакроа, се съгласява да стане брачна половинка на Майкъл Дъглас . Три години след раждането на Дилън фамилията към този момент се радва и на момиченце - Карис.
 Днес двете кинозвезди са една от най-силните двойки на Холивуд, влюбени както в първия ден
Днес, макар възходите и паденията, двете кинозвезди са една от най-силните двойки на Холивуд . Влюбени както в първия ден, двамата ще честват на 18 ноември 18-годишния си брак.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР