Оливия Нютън-Джон, австралийската певица, родена във Великобритания, която получи световна

...
Оливия Нютън-Джон, австралийската певица, родена във Великобритания, която получи световна
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон с награда от британската кралица

Оливия Нютън-Джон, австралийската певица, родена във Англия, която получи международна популярност участвайки в хитовия филм “Брилянтин ” е измежду отличените в обичайните английски новогодишни награди на кралицата, заяви Агенция Франс Прес.

Нютън-Джон, чиято кариера е траяла повече от пет десетилетия, беше включена в влиятелния лист с годишни достижения.

Английските герои по крикет Джо Рот и Бен Стоукс също получиха награди след първата победа на международната купа по крикет предишното лято.

Списъкът с награди за Нова година на кралица Елизабет II признава изключителните достижения в света на шоубизнеса, спорта и политиката, както и публичния принос на избран брой елементарни жители.

1 097 имена бяха включени в листата за 2020 година, съвсем две трети от които са хора, наградени за изключителна работа в или за локални общности.

Нютън-Джон, която посвети огромна част на своето време и популярност на благотворителни организации, откакто се бори с три разнообразни диагнози на рак от началото на 90-те, съобщи, че е “изключително разчувствана, въодушевена и признателна ” да получи премията.

“Като момиче, родено в Кеймбридж, доста се гордея с английското си родословие и съм толкоз признателна, че съм приета по този метод от Обединеното кралство ”, сподели тя пред Британската асоциация на пресата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР