Оливия Мун разкри, че се е подложила на двойна мастектомия,

...
Оливия Мун разкри, че се е подложила на двойна мастектомия,
Коментари Харесай

Оливия Мун призна, че се е подложила на двойна мастектомия след диагнозата рак

Оливия Мун разкри, че се е подложила на двойна мастектомия, след като беше диагностициран рак на гърдата.

Актрисата от  " X-Men: Apocalypse " и " The Newsroom " пусна известието в Instagram единствено дни откакто участва на церемонията по връчването на " Оскар " -ите с колегата си, комикът Джон Мълани.

Olivia Munn reveals she had double mastectomy after cancer diagnosis
— The Guardian (@guardian)
43-годишната актриса сподели, че ракът е бил открит преди съвсем година, откакто нейният доктор забелязал, че тя е изложена на нараснал риск от болестта и ѝ предложил да се подложи на спомагателен обзор 12 месеца преди рутинния скрининг.

„ Нямаше да открия рака си още една година – на идната ми планувана мамография “ , сподели тя на почитателите си, съобщи Агенция Франс Прес.

След първичните проучвания бе назначена биопсия. „ Биопсията сподели, че имам рак на Luminal B и на двете гърди. Luminal B е нападателен, бързо движещ се рак “ , написа тя, добавяйки, че двойната мастектомия е осъществена 30 дни по-късно.

Olivia Munn: US actress shares breast cancer diagnosis
— BBC News (World) (@BBCWorld)
„ Преминах от това да се усещам изцяло добре един ден до това да се събудя в болнично легло след 10-часова интервенция на идващия “ , написа тя в обява със фотоси, направени явно по време на нейното лекуване. „ Късметлийка съм. Хванахме го с задоволително време, с цел да имам варианти. Искам същото за всяка жена, която може да би трябвало да се изправи пред това един ден. “

Мун мина по аления килим на церемонията по връчването на премиите на Академията в неделя в Холивуд, където Мълани връчи " Оскар ", а по-късно участва на изпълненото със звезди афтър празненство на Панаира на суетата.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР