Оливия Колман е от актрисите, които приемаме за гаранция за

...
Оливия Колман е от актрисите, които приемаме за гаранция за
Коментари Харесай

Нова драматична роля за Оливия Колман

Оливия Колман е от актрисите, които одобряваме за гаранция за качество за всеки филм, в който взе участие. Беше забележителна като кралица Елизабет в The Crown, както и като депресирана жена на междинна възраст в " Непознатата щерка ".
 Landscapers, Оливия Колмън и първи филмов откъс на сериала на НВО
Нов сериал по същинска престъпна история

Какво да чакаме от Landscapers с Оливия Колмън

А в този момент ще я забележим в нова роля - като управител на западащ киносалон в град в южна Англия. Колман е едно от огромните имена, които взе участие в новия филм на Сам Мендес ( " Американски прелести ", " Спектър " ) Empire of Light.

Дейстието се развива през 80-те години на предишния век и, като доста от останалите драми на Мендес, действието е по-скоро следене на душевните прекарвания на основните герои. А те са Хилари (Колман) и Стивън (Майкъл Уорд) - новият й чиновник, който няма самообладание да се измъкне от дребния град, в който е заставен да работи.

Участват още Колин Фърт и Тоби Джоунс, а музиката е дело на Трент Резнър и Атикъс Рос, които последно съумяха да ни впечатлят със саундтрака си към Bone and All и получиха Оскар за истинска музика към анимацията Soul.

Премиерата на Empire of Light се чака през декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР