Оливия Атууд изглежда напълно различно в поредица от ретроспективни снимки,

...
Оливия Атууд изглежда напълно различно в поредица от ретроспективни снимки,
Коментари Харесай

Неузнаваемата трансформация на Оливия Атууд от преди Love Island до звездата Loose Women

Оливия Атууд наподобява изцяло друго в поредност от ретроспективни фотоси, които преди този момент показа в своята история в Instagram.

Бившата звезда от „ Островът на любовта “ измина пътя, откогато за първи път се появи на телевизионните екрани, с цел да откри любовта. Оливия стана водеща, участник в полемика Loose Women и режисьор на документални филми за ITV.

Оливия е говорила преди за това, че се усеща неловко в кожата си и желанието си да легне под ножа в ранна възраст, само че в този момент е на място в живота си, където е щастлива, макар че съжалява за някои козметични процедури. Звездата от Loose Women наподобява удивително друго в поредност от открити ретроспективни фотоси, споделени преди този момент от риалити звездата.

През 2022 година Оливия отиде на страницата си в обществените медии, с цел да честити рожден ден на един от приятелите си от 20 години дружно с голям брой занимателни фотоси и видеоклипове. По-голямата част от изявленията демонстрират Оливия, преди да откри популярност на Ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР