Оливие Жиру говори с медиите преди титаничния мач от четвъртфиналите

...
Оливие Жиру говори с медиите преди титаничния мач от четвъртфиналите
Коментари Харесай

Жиру: Все още не сме видели най-доброто от Мбапе

Оливие Жиру приказва с медиите преди титаничния мач от четвъртфиналите на " петлите "  с Англия на 10 декември, обсъждайки качествата на своя съотборник Килиан Мбапе, който блесна на Световното състезание до момента и е с едно от най-хубавите самостоятелни представяния в Катар.

" Килиан е един от най-хубавите играчи, с които съм играл. Той е необикновен, което е плашещо, тъй като към момента може да се усъвършенства. Неговата игра, той е доста ефикасен. От началото на надпреварата беше решителен за нас.

Той е най-хубавият нападател, с който съм играл. Все още не сме видели най-хубавото от Килиан. Надявам се, че ще пристигна скоро. Знам, че върховете ми ще бъдат счупени от него. Той е необикновен ", показа Жиру.

Мбапе към този момент има пет гола и две асистенции на сметката си в Катар и довърши Полша с двата си гола в 1/8-финалите. Това го води до общо девет гола на Световно състезание и брои, в това число един маркиран във финала през 2018 година, което сега е повече, в сравнение с има Лионел Меси в кариерата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР