Олиото стана най-желаният продукт и от крадците. Звучи невероятно, но

...
Олиото стана най-желаният продукт и от крадците. Звучи невероятно, но
Коментари Харесай

Треска за олио в Бургас: Пазят го от крадците с чипове

Олиото стана най-желаният артикул и от крадците. Звучи необикновено, само че четец на бургаския уебсайт " Флагман " е изпратил фотография в редакцията от огромна комерсиална верига в морския град, с цел да покаже по какъв начин търговците пазят бутилките с личен чип, защото били измежду най-крадените артикули. 

За да се защитят от набезите на крадците, се увеличи и търсене на средства за самоотбрана, откри репортерска инспекция на изданието. Хората си купували най-много пикантен спрей.

Възрастен мъж от Бургас , който още в първите дни на войната в Украйна надушил, че цените ще полудеят и съумял да се презапаси с олио , споделил пък пред своята персонална лекарка, че има проблеми със съня. Оказало се, че индивидът е угрижен освен за бежанците от някогашната руска република, само че и за своите хранителни ресурси. 

Хората се презапасвяват и с брашно, и със захар, тъй като медиите им насаждате боязън, разяснява лекарката, поискала анонимност. Тя напомни по какъв начин бе отразена новината за умрелия бургазлия на опашка в огромен хипермаркет и екшънът в Германия, при който касиерка бе застрашена с ликвидиране, тъй като не разрешила на две дами и трима мъже да си купят 30 литра олио. Единият от тях даже бил въоръжен с камък и по знамение няма потърпевши.

Заради тревожните очаквания хората са принудени да се презапасяват и от боязън да не бъдат ограбени, се трансформират в пандизчии в личните си домове, не смеят да излязат от тях, а вечер сънуват призрачен сън. 

Междувременно заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Димитър Данчев заяви, че цената на олио то се е закрепила на равнища от 5 лв. за литър. 

Заради надутите цени на брашното, олио то и електрическата енергия нарастнаха и козунаците. Това е една от аргументите дамите с положителни кулинарни умения да си ги замесят сами, а някои към този момент си препълниха фризерите в очакване до Великден да станат още по- “солени “ за джоба, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР