Олимпийският златен медалист Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) премина през

...
Олимпийският златен медалист Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) премина през
Коментари Харесай

Джошуа предупредил Кличко: Довърши ме или ще те смажа

Олимпийският златен медалист Антъни Джошуа (19-0, 19 КО) мина през доста рискове през април, когато спря някогашния крал в тежка категория Владимир Кличко, с цел да сплоти купите на WBA, IBO и IBF.

Кубрат тренира крепко под зоркия взор на Ули Вегнер

Британецът, който смъкна на земята Кличко в петия рунд, беше в неволя в края на същата тази част, а по-късно беше и свален в нокдаун в шестата. Кличко в този миг се опитваше да довърши съперника си, а Джошуа го предизвестил да спуска кулисите на шоуто или ще си понесе следствията.

Колко пари си разделят Кобрата и Джошуа?

"Когато разговарях с Кличко откакто ме беше свалил на земята, просто му споделих, че в случай че ми разреши да мина в идващия рунд, ще го нокаутирам тежко ", съобщи Джошуа. "Така единствено воинът в мен се успокои, че към момента съм в борбата. "

Владимир Кличко заложи за победа на Джошуа в мача против Пулев

"Единственото нещо, което треньорът ми в никакъв случай не ме е научил, е по какъв начин да легна за 10 секунди и да стана, преди времето да изтече. Той в никакъв случай не е влизал в залата с бейзболна бухалка в ръка и с думите: "Това, което ще създадем през днешния ден, е да ти забия тази бухалка 10 пъти в челюстта и да лежиш на пода, а след това да забележим дали можеш да станеш. "

Български рефер на мача сред Пулев и Джошуа

В последна сметка Кличко тества уменията на Джошуа в нокдаун, само че англичанинът се оправи със обстановката и се завърна в борбата, с цел да завоюва срещата в 11-ия рунд посредством механически нокаут.

"Това е обстановка, в която си в режим на борба или даже полет и това, което научих за себе си онази нощ против Кличко беше, че имам бездънен темперамент, на който никой не може да те научи в подготовка ", зави Джошуа.

Следващия съперник на британеца е родната горделивост в света на бокса Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат за купата на IBF. Битката сред двамата ще се организира на 28-ми октомври в Кардиф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР