Олимпийският шампион по гребане Том Рансли от Великобритания обяви, че

...
Олимпийският шампион по гребане Том Рансли от Великобритания обяви, че
Коментари Харесай

Олимпийски шампион не издържа до Токио

Олимпийският първенец по гребане Том Рансли от Англия разгласи, че се отдръпва от спорта след отлагането на Игрите в Токио за идната година.

34-годишният Рансли завоюва златен орден с осморката с рулеви на Англия в Рио де Жанейро 2016 година и има бронз от Игрите в Лондон четири години по-рано.

" Времето ми като гребец завърши. След 20 години и два олимпийски медала осъзнах, че нямам какво повече да дам и няма какво повече да печеля. Отлагането на Олимпиадата в Токио за 2021 година ме принуди да взема това решение ", сподели той пред ББС.

Рансли добави, че се е надявал още веднъж да бъде в тима за Токио, където възнамеряваше да постави завършек на кариерата си, само че вярата му е завършила след отлагането на олимпийските игри заради пандемията от COVID-19.

" Един другар споделя, че в случай че спрете да обичате нещо, е невероятно да му дадете всичко от себе си и имам вяра, че тя е права. Използвал съм всичко, което имах, и знам, че да остана във форма, с цел да се състезавам за място в тима през 2021 година, е много огромна крачка за мен ", сподели още британецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР