Олимпийският шампион по фигурно пързаляне при танцовите двойки от Торино

...
Олимпийският шампион по фигурно пързаляне при танцовите двойки от Торино
Коментари Харесай

Фигуристът Роман Костомаров с видео обръщение към феновете си в социалните мрежи

Олимпийският първенец по фигурно пързаляне при танцовите двойки от Торино 2006 Роман Костомаров си направи канал в обществената мрежа Телеграм и разгласява видео послание към почитателите.

" Здравейте на всички. Сега съм в Телеграм. И в действителност това съм аз и съм с Вас действително ", сподели Костомаров, който в последно време много постоянно разгласява клипчета в обществените мрежи със своите тренировки.

По-късно той разгласява първото видео в канала си. На него фигуристът, който е с протези на краката и с отрязани пръсти на ръцете, работи на велоергометър.

Миналата седмица Костомаров беше изписан от болничното заведение, откакто на 10 януари беше признат в реанимация поради тежка пневмония. В продължение на две седмици той беше подложен на апаратно дишане, вследствие на което кръвта се насищаше с О2.

В началото на февруари руснакът претърпя ампутация на двата крайници и на пръстите на двете ръце. На 20 февруари стана известно, че фигуристът има конвулсия на мозъчните съдове, само че лекарите бързо се оправиха със обстановката.

46-годишният Костомаров завоюва златен орден дружно с Татяна Навка при танцовите двойки на зимните олимпийски игри в Торино 2002. Двамата са още двукратни международни и трикратни европейски първенци по фигурно пързаляне, както и спечелили във финала на сериите Гран при.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР