Олимпийският шампион от Рио 2016 Артур Алексанян помага на Кирил

...
Олимпийският шампион от Рио 2016 Артур Алексанян помага на Кирил
Коментари Харесай

Олимпийски шампион се готви заедно с Кирил Милов

Олимпийският първенец от Рио 2016 Артур Алексанян оказва помощ на Кирил Милов в подготовката на лагера на класиците в Ереван. Двамата са в една категория до 97 кг и постоянно упражняват дружно в олимпийската база на домакините.

Арменецът е един от най-титулованите в своята категория, зад тила си има три международни трофеи и 4 златни медала от Европейски шампионати.
 Народни битки за петцифрен награден фонд в Руен тази събота
Народни битки за петцифрен награден фонд в Руен тази събота

Надпреварата ще бъде за всички възрасти

Активът на 22-годишния Милов е много по-скромен - сребро от Световното в дебюта му при мъжете, както и от Евро 2019. И двата пъти роденият в Дупница гений загуби от руснака Муса Евлоев. И в този момент се надява тренировките с олимпийския първенец да му оказват помощ да усъвършенства арсенала си от хватки, с цел да преодолее и първенеца на Русия. На мондиала в Будапеща през 2018-а Милов влезе в топ 3 на най-хубавите хвърляния на шампионата.
 Армен Назарян поведе класиците на лагер в Армения
Армен Назарян поведе класиците на лагер в Армения

Тимът ще остане на подготовка до 25 май

" Бронзовият " от международното и Европейското Айк Мнацаканян също се приготвя с призьор от огромни шампионати - Арсен Джулфалакян, международен и европейски първенец, втори от олимпиадата Лондон 2012. Старши треньорът на " трикольорите " Армен Назарян, пък се радва на особена респект от страна на домакините. И макар, че имат много медалисти от огромни шампионати в състава си, арменците не пропущат да вземат скъпи директиви от двукратния олимпийски първенец.
 Снимка 379162
Източник:

Освен първите националите на Армения, тимът ни тренира и с отбора на Швейцария. А на загрявка се случва да бият предстадителите на Страната на шоколада на... баскетбол. В свободното време домакините заведоха борците ни в огромна пекарна, където им демонстрираха по какъв начин се меси обичайния арменски самун.

Националите ще останат на лагер в Армения до 24 май.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР