Олимпийският шампион Бразилия записа две победи като домакин над Холандия

...
Олимпийският шампион Бразилия записа две победи като домакин над Холандия
Коментари Харесай

Олимпийските шампиони от Бразилия постигнаха 2 победи срещу Холандия

Олимпийският първенец Бразилия записа две победи като хазаин над Холандия в другарски мачове, които са част от подготовката и на двата отбора за идното в България и Италия международно състезание по волейбол (9-30 септември).

В първата среща волейболистите на треньора Ренан Дал Зото победиха изрично Холандия с 3:0 (25:20, 25:22, 25:16) .

Във втория мач " лалетата " съумяха да затруднят противника и да вземат гейм, само че въпреки всичко домакините реализираха победа с 3:1 (23:25, 25:17, 25:23, 25:19) . Предстои и трети, финален мач от другарските инспекции посред им, който ще бъде в сряда.

Двата отбора са противници още в груповата фаза на международното състезание, като стартират битката за купата в предварителна група " В " в Русе. Феновете на волейбола ще могат да следят страхотния конфликт сред Бразилия и Холандия в " Арена Монбат Русе " на 15 септември от 20.30 часа.

В крайдунавския град ще бъде не по-малко горещо от домакинската група във Варна по време на мондиала, като в Русе идват едни от най-класните тимове в света - Бразилия, Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет.

България ще изиграе мачовете си от първата фаза сред 9 и 18 септември във Варна. " Лъвовете " се изправят против Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Положителни резултати пращат България във втората фаза в " Арена Армеец " в София сред 21 и 23 септември. По същото време във Варна ще се водят други звездни волейболни конфликти, водещи към финалите в Торино и най-желаната волейболна купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР