Олимпийският медалист Йордан Йовчев доказа, че не е само велик

...
Олимпийският медалист Йордан Йовчев доказа, че не е само велик
Коментари Харесай

Йордан Йовчев излиза от „Фермата“


Олимпийският медалист Йордан Йовчев потвърди, че не е единствено популярен състезател, само че и огромен човек, а на добротата и трудолюбието му станаха очевидци както участниците във „ Фермата “, по този начин и феновете на шоуто. За двете седмици престой в шоуто гимнастикът съумя да накара всички да го заобичат, по тази причина и новината, че завършва присъединяване си, провокира в съфермерите му доста сълзи.

Последните часове от престоя си Данчо употребява, с цел да благодари на всички за прелестното прекарване, което е имал в стопанството и изиска амнистия, в случай че е обидил несъзнателно някого. Йовчев изненада участниците и с няколко подаръка – храна, негова фотография с текст „ вечно един от вас “, и фланелка, която беше персонално поднесена на бесарабската българка Лилия.

Пред камерите на шоуто всички участници показаха възхищението си от Данчо и не пропуснаха да напомнят по какъв начин той не се е скатавал от работата, даже в противен случай, самичък е предложил помощта си. Още в първата нощ от престоя си във „ Фермата “, вместо да спи, той се хвана да оказва помощ на емигрантите, които трябваше да изчистят 10 кубика отпадък от двора. С жестовете си към всички Йовчев се трансформира в любим и съумя да сплоти участниците. Точно такава беше и задачата, с която спортната легенда влезе в шоуто – да даде образец и да въодушеви играчите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР