Олимпийският медалист от Токио 2020 г. Санто Кондорели получи 18-месечна

...
Олимпийският медалист от Токио 2020 г. Санто Кондорели получи 18-месечна
Коментари Харесай

Олимпийски плувен медалист от Италия получи 18-месечно наказание

Олимпийският медалист от Токио 2020 година Санто Кондорели получи 18-месечна възбрана от FINA вследствие на “пропуск в информацията за местонахождението “, обвързвана с антидопинговите проби. Световната антидопингова организация (WADA) дава отговор за ограниченията за допинг надзор на FINA, интернационалният управителен орган, който управлява водните спортове по целия свят.

Забраната на 27-годишния Кондорели стартира на 24 юни, което значи, че ще бъде удължена до 23 декември 2023 година

“Неуспешна информация за местонахождението “ нормално демонстрира, че упоменатият състезател не е съумял да даде информация за местонахождението си, с други думи, къде живее или обитава краткотрайно, до изискуемия краен период. Нарушението може да възникне и при положение, че спортистът не даде задоволително информация за това по какъв начин допинг ченгетата могат да имат достъп до дома им. Например, в случай че спортистът живее в затворен комплекс и не успее да разкрие това, тъй че проверяващите не могат да влязат вътре, или в случай че спортистът живее в жилищен комплекс и употребява главния адрес, само че не включва номера на блока си.

Кондорели завоюва първия си олимпийски орден предишното лято, състезавайки се в италианската мъжка щафета 4×100 свободен жанр, която завоюва сребро. Той плува в сериите, където реализира 47.90 на втори пост. Кондорели беше единственият член на предварителната щафета в Токио, който не продължи да се състезава на финала. Той беше сменен от Томас Чекон, който реализира 47.45 във финалите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР