Oлимпийският и световен шампион на 100 и 200 метра от

...
Oлимпийският и световен шампион на 100 и 200 метра от
Коментари Харесай

Шампионът на Малта предложи договор на Болт

Oлимпийският и международен първенец на 100 и 200 метра от Ямайка Юсейн Болт може да подпише професионален футболен договор с малтийския " Валета ". Клубът е отправил публична оферта за Светкавицата, която ще включва присъединяване в мача за Суперкупата на страната.
Допинг ченгета погнаха Болт след първия му гол Как по този начин ме ревизират, като даже не съм експерт, възмути се легендата
Изпълнителният шеф на отбора Гастон Слимен е въодушевен от концепцията Болт " да напише история ". " Юсейн Болт счупи върха на 100 метра в Пекин през 2008 година и аз проследявам изкъсо изявите му през последната година и половина от неговото футболно премеждие ", показа Слимен за Аustralian Broadcasting Corporation.
Снимка: Reuters
" Ние играем във финала за Суперкупата на 13 декември и ще спечелим трофея… тъй че може ли да си визиите Юсейн Болт да подвига купата 10 години, откакто усъвършенства международния връх на 100 метра в Пекин? Това не е поради парите, а поради историята. Това е нещо, за което хората ще приказват 50 или 100 години по-късно ", не скри вълнението си Слимен.

Група вложители от Sanban Group в ОАЕ получиха акции в клуба през миналия месец, като упоритостите им са да класират тима на " Валета " в групите на Шампионска лига.

Изпълнителният шеф на малтийците приказва и за това, че Болт към момента има какво да усъвършенства в играта си.
Снимка: Reuters
" Не бих желал той да бъде тук на отмора, а да тренира крепко ", показа Слимен. " Искам нещата да се случат оптимално бързо и опростено – той подписва с нас, качва се на самолета, идва в Малта и стартира да тренира, защото би трябвало да се подготвим за финала за Суперкупата ", приключи той.
Юсейн Болт означи първия си гол като футболист (ВИДЕО) Световният рекордьор вкара за "Сентрал Коуст Маринърс "
Австралийският сътрудник, който докара Болт в " Сентръл Коуст Маринърс ", отхвърли да разяснява възможното прекосяване на клиента му в Малта. Ямаецът не е подписвал професионален контракт с " Маринърс ", а новият сезон стартира в петък. Изпълнителният шеф на австралийците Шон Милекамп съобщи, че Болт ще продължи да тренира с клуба за незнаен интервал от време. От " Сентръл Коуст " чакат Австралийската футболна федерация вероятно да обезпечи финансови средства за предложение за контракт на Болт от 2.1 млн. $.

32-годишният някогашен лекоатлет опита шанса си в Германия, Южна Африка и Норвегия, преди да стартира тренировки в Австралия. Бившият рекордьор в спринтовите дисциплини дебютира с екипа на австралийците и означи две попадения в първия си мач като футболист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР