Олимпийските легенди Йордан Йовчев и Евгения Раданова, младият талант в

...
Олимпийските легенди Йордан Йовчев и Евгения Раданова, младият талант в
Коментари Харесай

Олимпийски легенди и дипломати повеждат шествието „София кара колело”


Олимпийските митове Йордан Йовчев и Евгения Раданова, младият гений в алпийските ски Алберт Попов и участничката на Олимпиадата в ПьонгЧанг Теодора Пенчева ще поведат колоната на велошествието и велокарнавала под мотото „ София кара колело ”.

Празникът на велосипедистите ще се организира през днешния ден, 31 март, на площад Народно заседание, откъдето хилядите участници ще се насочат към Южния парк.

Участниците и искащите да ги поддържат се събират от 10 часа край паметника на Цар Освободител, а стартът е тъкмо в 11.30 часа. Специалисти по анимацията и карнавалната декорация ще оказват помощ велосипедите да имат по-атрактивна визия. Пъстрото шествие ще бъде водено от специфична озвучена платформа, на която ще бъде международната и европейска шампионка Християна Тодорова. Олимпийска медалистка от Рио е лице на самодейността София – Европейска столица на спорта.

Колоритната колона ще премине по маршрут около Перловската река до Южния парк, където предстоят доста надпревари, концерти, танци, викторини и занимателни игри с награди.

Проявата е част от акцията на Столична община „ Мисли чисто “, в която известни хора – общественици, спортисти, музиканти, одобряват предизвикването в рамките дневно или седмица да слязат от личния си автомобил и да се возят с градския превоз, като в това време споделят своите усещания в личните си обществени канали с обединен хаштаг.

Организаторите са обезпечили аниматори, които ще оказват помощ на всички искащи да вземат участие във велокарнавала да украсят своите колела. След идването в Южния парк ще има и специфични състезания за най-хубава визия, за най-атрактивно каране на велосипед и така нататък Там ще се провеждат и доста занимателни игри, надпревари за децата с МТБ ХСО, екоигри за малчуганите и анимация, проби на колела и на артикули за деен живот, томболи с награди…

В шествието ще се включат и доста представители на посолства в България. Потвърждение има от дипломатите на Дания, Германия, Холандия и други /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР