Олимпийски, световни и европейски медалисти на България се включват в

...
Олимпийски, световни и европейски медалисти на България се включват в
Коментари Харесай

Спортисти и герои

Олимпийски, международни и европейски медалисти на България се включват в благородната самодейност " Мисия спорт на обичаните герои " - национална акция, чиято цел е да притегли към спорта децата на възраст сред 6 и 10 години.

В основата на плана стои едно от златните ни девойки Ренета Камберова - бронзова медалистка дружно с ансамбъла по художествена гимнастика от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

" Гледах художествена гимнастика и фигурно пързаляне и доста си мечтаех да се плъзвам с лента. След това разбрах в действителност, когато отидох в залата, че няма по какъв начин да върша и двете неща по едно и също време ", споделя тя.

За това акцията цели да запознае децата с 14 типа спорт, всеки показан от обичан първенец и анимационен воин.

Снимка: bTV

" Спортът е един по-различен метод на живот от този, който се показва в обществените мрежи. Изпълнен е с доста провокации и едно неописуемо възприятие на победа ", споделя бронзовата медалистка по битка от Рио - Елица Янкова.

Селекционерът на националния тим по футбол Петър Хубчев в компанията на Лъвчо, Тервел Пулев и Вълчо, първата ни ракета Виктория Томова с Маша, и още куп обичани герои поддържат самодейността, която започва тази събота (24 ноември) в Пазарджик.

Снимка: bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР