Олимпийската титла от турнира по хокей в ПьонгЧанг щеше да

...
Олимпийската титла от турнира по хокей в ПьонгЧанг щеше да
Коментари Харесай

Капитанът на Германия: Това щеше да е нашето чудо на леда

Олимпийската купа от шампионата по хокей в ПьонгЧанг щеше да бъде немското " знамение на леда ", само че и второто място е задоволително положително достижение, съобщи капитанът Марсел Гок. Бундестимът отстъпи на Русия след продължение и остана със сребърните медали.

" Още през цялото време на шампионата вярвахме, че можем да създадем нещо доста в ПьонгЧанг. За нас това беше сбъдната фантазия. Това щеше да бъде нашето знамение. Все още наподобява необикновено и ще осъзнаем какво постигнахме тогава, когато се приберем, слезем от самолета и забележим другари и фамилии ", сподели капитанът на германците Марсел Гок. " Можем да се гордеем с представянето ни. Не загубихме златото, а спечелихме среброто ", добави той.
4 years ago Marcel Goc told me I was his good luck charm and today I'm watching him get a silver medal!! #Pyeonchang2018 pic.twitter.com/Ht4mkDoUgI
— Ashley Hinds (@pancakeashley27) February 25, 2018

Германия беше единствено на 55 секунди от олимпийската купа, само че Никита Гусев изравни резултата и изпрати мача в продължение. В него Кирил Капризов умъртви фантазиите на Бундестима с гол от пауърплей. " Такива неща се случват един път в живота. Стигнахме доста надалеч и за жалост не спечелихме златните медали, само че пък ще се приберем с оценки. Това е нещо в действителност особено. Мислехме, че ще гледаме този мач вкъщи на от диваните ", сподели треньорът на германците Марко Щурм. " Да, можехме да спечелим мача, само че пък сме сребърни медалисти и това е мотив да се гордеем ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР