Олимпийската шампионка в каратето Ивет Горанова призна, че е демотивирана,

...
Олимпийската шампионка в каратето Ивет Горанова призна, че е демотивирана,
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Демотивирана съм... Посвещавам медала си на Алексей Петров

Олимпийската шампионка в каратето Ивет Горанова призна, че е демотивирана, откакто нейният спорт към този момент няма да е олимпийски.

" Шансове няма, към този момент оповестиха спортовете, което е демотивиращо. Аз още от януари имам проблеми с мотивацията поради това, че не сме в олимпийското семейство. Опитвам се по всевъзможен метод да си намеря някаква причина, която в действителност да ме стимулира и държи. Когато съм го правила професионално, в този момент не мога да го върша непрофесионално. Не знам каква ще е мотивацията отсега нататък ", съобщи тя в Пресклуб България.

Горанова завоюва купа на Олимпиадата в Токио, само че по-късно каратето бе извадено от олимпийската стратегия. Минаалата седмица българката завоюва сребърен орден от Световното състезание в Будапеща, като тя към този момент има един сребърен и два бронзови медала от международни шампионати.



" Първо ще благодаря на себе си, че завоювах този орден, въпреки и да не беше това, за което отидох. Имах много тежка година, случиха се много промени, неща, които не се схващат от хората. Благодаря на федерацията, не постигнахме задачата международна купа, само че играхме исторически край. Малко не ми доближи на финала да сбъдна една от фантазиите си, само че ще го погледна позитивно, че към момента нямам международна купа и това ще ми е мотивация да продължа напред и да стигна и до този връх. Искам да изкача всеки един връх в този спорт, тъй като по този начин ще бъде запаметяващо се и велико за мен ", показа шампионката.

" Беше доста забавно съревнование, имаше огромен интерес към полуфинала с украинката, доста страсти изхабих, с цел да печеля тази среща и може би не ми останаха страсти и сили за финала. Аз усещам към този момент доста по-опитна, разбирам каратето по-добре. Благодаря на моята треньорка Йована Прекович, че беше до мен от самото начало. С нея имаме проекти и цели за бъдеще ", добави Горанова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР