Олимпийската шампионка в бокса от Олимпийските игри в Токио -

...
Олимпийската шампионка в бокса от Олимпийските игри в Токио -
Коментари Харесай

Стойка Кръстева: Нямаше нито един слаб боксьор, срещу който аз играх

Олимпийската шампионка в бокса от Олимпийските игри в Токио - Стойка Кръстева бе определена за Спортист №1 на месец август в анкета на Пресклуб " България ".

" Основно желая да благодаря на дългогодишното ръководство, което под управлението на Бойко Борисов направи много зали, оказа помощ ни нашата подготовка да върви и постоянно, когато сме имали някакви потребности, приказвам както от мое име, по този начин и от името на федерацията, и сме се обръщали за помощ към министерството и към това управление, те са се отзовавали, с цел да може ние като спортисти да сме на равнище да представим България на Олимпийските игри.

Имам потребност от малко отмора! Не знам дали ще вземам участие на международното състезание. Ще изговорим кой е най-хубавият вид. Дали да вземам участие? Дали да не вземам участие? Просто нуждая се от малко отмора.

Какви бяха мислите ми преди финала? 3 дни преди мача желаех да изляза да я държа във въздуха целия мач, защото от този състезатели изгубих 40 дни по-рано на олимпийската подготовка. Преди мача желаех да изляза и да покажа най-хубавата игра. По време на финала желаех да видят коя е България, и че нейното място е на върха.

Ние също треперихме преди първия ми мач в Токио против виетнамката. Мисля, че започнахме от край надолу. Най-трудният ми мач бе с виетнамката. Нямаше нито един слаб боксьор, против който аз играх. Това, че ние ги преодоляхме, а на някои изглеждаше, че е с лекост, значи, че българският тим по бокс е най-хубавият стига да пожелаем да се обединим.

Плевен, Добрич или София? Къде се усещам най-добре? Щастлива съм че хората означават този труд и това внимание. Най-добре се усещам в България! Добрич си ми е драговолно. В София се усещам добре от към работа, само че за живеене гледаме да избягаме от тук ", сподели Кръстева.
 Стойка Кръстева: Ние сме мощен и борбен народ, който обединен може да реализира всичко!
Стойка Кръстева: Ние сме мощен и борбен народ, който обединен може да реализира всичко!

Златното ни момиче с в детайли мнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР