Олимпийската шампионка Стойка Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, където

...
Олимпийската шампионка Стойка Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, където
Коментари Харесай

Шанпионката Стойка Кръстева отиде при Борисов, той гали златния медал |

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, където Борисов не пропусна да се похвали, както и да погали златния ѝ орден. Любопитната среща беше предавана онлайн във фейсбук профила на някогашния министър председател.

По-рано денем на конференция Стойка Кръстева благодари на Бойко Борисов и неговия екип, с помощта на които България се показала на равнище на Олимпийските игри:

" Искам да благодаря на дългогодишното ръководство, което под управлението на Бойко Борисов направи много зали, оказа помощ ни нашата подготовка да върви и постоянно, когато сме имали някакви потребности, приказвам както от мое име, по този начин и от името на федерацията, и сме се обръщали за помощ към министерството и към това управление, те са се отзовавали, с цел да може ние като спортисти да сме на равнище да представим България на Олимпийските игри. Така че сигурно желая да благодаря на Бойко Борисов и на неговия екип ", съобщи тя.

Няколко часа по-късно Кръстева отиде в централата на ГЕРБ, с цел да се срещне с Бойко Борисов. Стана ясна и повода за срещата. Борисов стартира диалога с " разбрах, че сте споделили " неколко " хубави думи " (става дума за конференция от по-рано). 

Бойко Борисов не пропусна да се съпостави с Кръстева, определяйки се като " някогашен петоразряден състезател ".

След това той дефинира градежа и ремонтите на спортни зали като директна заслуга на ръководството си. 

" Аз съм ги строил с моите сътрудници и екип и съм Ви ги дал, с цел да може да упражнявате ", съобщи Борисов и добави, че за него е голямо наслаждение да се допре до това злато. 

Докато споделяше това, Борисов галеше олимпийския орден на Кръстева, след което изиска и да го подържи.

" Само мога да чакам новите да създадат повече. И да съпоставяме техните зали, игрища... ".

Срещата сред Кръстева, треньорът и мъжът ѝ и Борисов продължи с диалог за имунизиране и Ковид рестриктивните мерки Япония. Кръстева пък съобщи, че в страната ни ограниченията са най-либерални, а Борисов е направил " най-хубавото за хората ".

Последва и монолог на Борисов за новите ограничения и мигрантския напън.

В типичния за Борисов жанр срещата му с Кръстева приключи с замяна на целувки и обятия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР