Олимпийската шампионка по Алина Кабаева е написала писмо до президента

...
Олимпийската шампионка по Алина Кабаева е написала писмо до президента
Коментари Харесай

Алина Кабаева поиска разкриване на вота на съдиите от Игрите в Токио

Олимпийската шампионка по Алина Кабаева е написала писмо до президента на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе, в което упорства за откриване на цялата информация за вота на съдиите по време на шампионата на Олимпиадата в Токио, заяви " championat.com ".

След Игрите президентът на съветската федерация по Ирина Винер-Усманова упрекна централата и съдиите в скрит план нейният отбор да не завоюва златен орден. В самостоятелното победителка стана Линой Ашрам, а при ансамблите българският отбор победи.

Кабаева приканва за откриване на цялата информация за дейностите на съдиите. Тя отбелязва, че съдиите са позволили неточност - междинният резултат на съветската гимнастичка съгласно нея е очевидно по-висок от този на израелската ѝ съперничка Линой Ашрам - 24 000 точки против 23 300.

Президентът на съветската федерация Ирина Винер пък посочи, че казусът с визите за националния тим на Русия за Световното състезание в Япония към този момент е позволен и те ще вземат участие в цялостен състав. Шампионатът на планетата е от 27 до 31 октомври.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР