Олимпийската шампионка от Нагано 98' Екатерина Дафовска се надява, че

...
Олимпийската шампионка от Нагано 98' Екатерина Дафовска се надява, че
Коментари Харесай

Катя Дафовска: Липсата на големи очаквания може да помогне в Пекин

Олимпийската шампионка от Нагано 98' Екатерина Дафовска се надява, че неналичието на огромни упования към българските биатлонисти може да им помогне да се показват по-добре на Зимната Олимпиада в Пекин. Дафовска е президент на Българската федерация по биатлон и гостува в третия епизод на предаването „ Начален сигнал”, което се излъчва в неделя (6 февруари) от 10:00 часа по B1B Box и TV1.

„ Липсата на огромни упования, както и неналичието на напрежение може да помогне за постигането на положителни резултати в Пекин. Казвам това от опит, защото тъкмо поради огромните упования, третата Олимпиада, на която участвах – в Солт Лейк Сити през 2002 година, беше най-трудната за мен “, изясни Дафовска.

Също в неделя, само че от 10:30 часа четвъртият епизод на „ Начален сигнал” ще ви срещне с легендата на българската фехтовка Васил Етрополски. Световният първенец на сабя от 1983 година споделя за най-важните моменти от дългата си и сполучлива кариера, връща се към спечелването на международната купа във Виена, какъв е бил резултатът от триумфите му за българската фехтовка и по какъв начин години по-късно е спомогнал за възраждането на този спорт у нас.

„ Начален сигнал” е спортно предаване, продуцирано от Съркъл Медия и се излъчва в неделя от 10:00 часа по B1B Box и TV1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР