Олимпийската ни шампионка по карате от Игрите в Токио Ивет

...
Олимпийската ни шампионка по карате от Игрите в Токио Ивет
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка Ивет Горанова започва работа в МВР

Олимпийската ни шампионка по карате от Игрите в Токио Ивет Горанова към този момент е  част от редиците на Министерството на вътрешните работи. Заповедта за назначението ще ѝ беше връчена в понеделник. 

Олимпийската шампионка одобри предлагането, отправено й от министър Рашков на 12 август, когато управлението на министерството награди чиновниците на Министерство на вътрешните работи - първенци от Олимпийските игри.

" На къса гала в Академията на Министерство на вътрешните работи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще връчи на каратистката Ивет Горанова, която завоюва златен орден за страната ни от игрите в Токио 2020, контракта ѝ за назначение на работа в Министерство на вътрешните работи ", оповестиха от ведомството преди церемонията.

Междувременно Горанова продължава подготовката си за Световното състезание по карате. Шампионатът на планетата ще се организира от 16 до 21 ноември в Дубай. 

В Токио 21-годишната Ивет Горанова записа пет безапелационни победи в дисциплината кумите на каратето и завоюва първа олимпийска купа за България след пауза от 13 години. 

Шaмпиoнкaтa e рoдeнa нa 6 мaрт 2000 гoдинa в Дoлнa Митрoпoлия. Възпитaничкa e нa cпoртнoтo училищe в Плeвeн " Гeoрги Бeнкoвcки " и ce cъcтeзaвa зa клуб " Пeтрoмaкc ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР