Олимпик Марсилия спечели с 4:3 като гост на Монако в

...
Олимпик Марсилия спечели с 4:3 като гост на Монако в
Коментари Харесай

"Олимпик" Марсилия остави "Монако" без победа след голов трилър

" Олимпик " Марсилия завоюва с 4:3 като посетител на " Монако " в зрелищен дуел от петия кръг на френската Лига 1. Така отборът на Андре Вилаш-Боаш записа трети следващ триумф в шампионата и към този момент заема четвъртата позиция с актив от 10 точки, като изостава на 2 от водача " Пари Сен Жермен ".

От своя страна " монегаските " не престават без победа от началото на сезона и се намират на предпоследната позиция с 2 точки.
Неймар се завърна с гръм и тропот за ПСЖ (ВИДЕО) Шампионите на Франция реализираха измъчена победа над "Страсбург "
На " Стад Луи II " в Княжеството домакините водеха с 2:0 след по-малко от половин час игра с помощта на две попадения от лятната покупка Висам Бен Йедер - в 17' и 26'.

" Олимпик " Марсилия обаче изравни още преди почивката. В 38' Дарио Бенедето понижи изоставaнето на своите, а единствено три по-късно някогашният състезател на " Монако " Валер Жермен направи резултата 2:2.

Снимка: Getty Images

След час игра Дмитри Пайе оформи цялостния поврат с шут от отдалеченост, преди Бенедето да повиши на 4:2 в интерес на " ОМ " в 66'.

Кейта Балде върна един гол за " Монако " в 75', а в оставащите минути вратарят на гостите Стийв Манданда спря сенегалския национал, по-късно и Ислам Слимани, съхранявайки нежния задатък на своя отбор.

В идващия кръг Олимпик " Марсилия " приема " Монпелие ", до момента в който " Монако " е посетител на " Реймс ".
" Монпелие " обърна " Ница ", Делор воин (ВИДЕО) Алжирският национал се регистрира с гол и асистенция за успеха
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР