Олимпик Марсилия допусна първата си загуба за сезона в гостуването

...
Олимпик Марсилия допусна първата си загуба за сезона в гостуването
Коментари Харесай

Марсилия катастрофира срещу новак

Олимпик Марсилия позволи първата си загуба за сезона в гостуването на новака Ним от 2-ия кръг на Лига 1. Домакините на " Стад дьо Костиер " се постановиха с безапелационното 3:1 и записаха втори следващ триумф на сметката си.

Ним откри резултата в 34-ата минута, когато Денис Буанга получи дълъг пас, елегантно финтира директния си надзирател и означи за 1:0.

Марсилия съумя да се върне в мача в 49-ата минута. Тогава гостите проведоха бърза контра, Морган Сансон подаде за Флориан Товен, който трансферира вратаря за 1:1.

Домакините обаче нанесоха нов удар в 62-ата минута. При една контраофанзива кълбото малко инцидентно след рикошет се озова в Сада Тиуб, който изскочи зад отбраната и осъществя за 2:1.

В 87-ата минута Ним реши всичко в своя изгода. Рено Рипар бе оставен да овладее една сложна топка сред двама бранители в пеналта, след което си освободи пространство за удар и бе прецизен за крайното 3:1.

Така Ним събра актив от 6 точки и е на 2-ото място във краткотрайното класиране, като изостава единствено по голова разлика от лидера ПСЖ. Марсилия пък остава с 3 точки на 9-ата позиция.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 2 кръг, неделя 19 август  Олимпик Ним 3:1краен резулат  Марсилия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР