Олимпиакос с Александър Везенков в състава си допусна трето поражение

...
Олимпиакос с Александър Везенков в състава си допусна трето поражение
Коментари Харесай

Отличен Везенков не беше достатъчен на Олимпиакос в Израел

Олимпиакос с Александър Везенков в състава си позволи трето проваляне в Евролигата, отстъпвайки с 84:90 (20:22, 25:21, 24:20, 15:27) на Макаби Тел Авив като посетител в мач от деветия кръг на най-комерсиалния баскетболен шампионат.

Гръцкият гранд има и шест триумфа в сметката си, а израелският отбор е с баланс 5-4.

Българският национал напълно предстоящо още веднъж беше в стартовата петица на „ червено-белите “ и за 31:11 минути на паркета се разписа с дабъл-дабъл -17 точки и 10 битки, към които добави 1 открадната топка, 1 асистенция.

Иначе срещата предвещаваше дерби още през цялото време, като след 10 минути игра баскетболистите на Йоргос Барцокас изоставаха с 2 точки от своя противник. Гостите обаче съумяха да се върнат в мача и да се отдръпват с задатък от 2 точки на почивката. След нея Олимпиакос продължи положителното си показване, само че слаба последна четвърт не разреши на Везенков и компания да прибавят още една победа в сметката си.

За Олимпиакос Янулис Ларендзакис беше най-резултатен с 21 точки, Костас Слукас вкара 15.

Уейлд Болдуин приключи с 22 точки за Макаби Тел Авив, а Лоренцо Браун добави 16 точки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР