Олимпиакос постигна ценна победа в домакинството си над ПАОК от

...
Олимпиакос постигна ценна победа в домакинството си над ПАОК от
Коментари Харесай

Олимпиакос обърна ПАОК за важен успех в битката за титлата

Олимпиакос реализира скъпа победа в семейството си над ПАОК от 29-ия кръг на шампионския плейоф в Гърция. Тимът от Атина трябваше да прави поврат, само че съумя да запише нови три точки против директен съперник.

ПАОК поведе с гол на Брандън Томас в 22-рата минута, само че Седрик Бакамбю в 59-ата, Йоргос Масурас в 78-ата и Юсеф Ел Араби от дузпа в 87-ата минута обърнаха нещата в интерес на Олимпиакос.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
По-рано през днешния ден АЕК завоюва с 1:0 с гол на Орбелин Пинеда в гостуването си на Волос, до момента в който Панатинайкос също измъкна минимално 1:0 като посетител на Арис с попадение на Андраж Шпорар в 69-ата минута.

След изиграването на тези мачове АЕК и Панатинайкос са водачи в класирането с по 66 точки, като отборът от Солун е с по-добри индикатори на върха на класирането. Олимпиакос е 3-ти с 60 точки, а ПАОК остава на 4-тата позиция с 57 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР