Олигархът и медиен монополист Иво Прокопиев е тук, в пленарната

...
Олигархът и медиен монополист Иво Прокопиев е тук, в пленарната
Коментари Харесай

Карадайъ: Олигархът Прокопиев е в парламента. ДБ е официален представител на този олигархичен кръг

" Олигархът и медиен монополист Иво Прокопиев е тук, в пленарната залата. Неговите проксита се съдържат в няколко от парламентарните групи. А вашата група, господин Иванов, е формален представител на този олигархично-медиен кръг. "

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, репликирайки депутата Христо Иванов, ръководител на ПГ на " Демократична България ", оповестиха от пресцентъра на Движението.

Мустафа Карадайъ още веднъж настоя да узнае какво става с неговия парламентарен въпрос към вътрешния министър Бойко Рашков, на който повече от месец не е получил отговор.

" Може би сте не запомнили от предходната седмица да предупредите чиновниците на Народното събрание да оправят уеб страницата на Народното събрание, обърна се Карадайъ към ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Там против питането на Карадайъ към момента стои статус даден отговор, макар че подобен няма ", напомни водачът на Движение за права и свободи.

И настоя: " На съображение на член 111 и член 138 от Правилника на Народното събрание желаех документи за тези над 20 хиляди безобразия, извращения и милиционерщина, на които бяхме очевидци на изборите през юли и ноември. Рашков Ви е изпратил едно писмо, в което Ви изяснява смисъла на някои членове от някои закони. Вашата преписка мен не ме интересува. Аз желая отговор на моя въпрос ", изрично съобщи Карадайъ.

" Така че, в случай че сте не запомнил, предупредете чиновниците в администрацията да трансформират статуса на моя въпрос. Отговор към момента към днешна дата аз не съм получил от министър Рашков ", сподели Карадайъ. И прикани: " Г-н ръководител, молбата ми е да си вършите най-малко малко работата. Имате отговорности според Правилника за организацията и активността на Народно събрание, само че тази тематика очевидно не Ви е ясна. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР