Оли Уоткинс стигна до сензационно и драматично изравняване в 90-ата

...
Оли Уоткинс стигна до сензационно и драматично изравняване в 90-ата
Коментари Харесай

Оли Уоткинс спаси късна точка за Астън Вила в Борнемут

Оли Уоткинс стигна до сензационно и трагично равнене в 90-ата минута, когато Астън Вила изостана два пъти, с цел да избави равенството 2-2 против Борнемут.

Вила изглеждаше, че се насочва към шокираща загуба на южния бряг, до момента в който Уоткинс не се нахвърли върху центриране на резервата Муса Диаби, с цел да вкара 13-ия си гол за сезона със страховит удар с глава обратно.

Домакините, които завоюваха три от предходните си четири мача, започнаха блестящо и поведоха справедливо в 10-ата минута, с малко помощ от бранителя на Вила Диего Карлос.

Карлос играеше прекомерно повърхностно откъм гърба и подаде топката право към Райън Кристи, който инстинктивно даде на Антоан Семеньо, с цел да избие решително долния ъгъл от 12 ярда.

Семеньо беше покрай удвояване на преднината на Черешите, само че ударът му от стеснен ъгъл бе арестуван от интелигентно избавяне от краката на вратаря на Вила Еми Мартинес.

Противоположният номер на Мартинес Нето към този момент се беше справил добре, с цел да завърти удара на Дъглас Луис от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР