Олена Зеленска краси дигиталната корица на списание Vogue, заставайки пред

...
Олена Зеленска краси дигиталната корица на списание Vogue, заставайки пред
Коментари Харесай

Олена Зеленска пред Вог със следи от войната в очите: Вярата, че ще победим, ни кара да продължим

Олена Зеленска краси цифровата корица на списание Vogue, заставайки пред обектива на именитата Ани Лейбовиц.

Първата дама на Украйна театралничи както сама, по този начин и със брачна половинка си Володимир Зеленски. А следите от войната се виждат във всеки кадър, сниман от Лейбовиц.

В изявлението за списанието 44-годишната Олена приказва за войната, за брака си, за децата, за бъдещето. „ Това бяха най-ужасните месеци в моя живот и в живота на всеки украинец “, сподели тя пред. " Честно казано, не мисля, че някой е наясно по какъв начин се оправяме чисто прочувствено. Нямаме подозрение, че ще победим. И това е, което ни кара да продължаваме ", споделя още тя.

Както във фотосесията, по този начин и в изявлението присъединяване взема и Володимир. За брачната половинка си той споделя: " Разбира се, че тя е моята обич. Но тя е и най-хубавият ми другар. "

Непоколебима в поддръжката си за свободата на Украйна, Олена признава, че за нея е било доста мъчно да застане в светлините на прожекторите, тъй като избира да стои зад кулисите. Но както ролята й на първа дама, по този начин и последвалата война и дипломатическите срещи, които би трябвало да прави, са я принудили да застане пред света.

Миналата седмица Зеленска отлетя за Вашингтон, с цел да се срещне с президента Джо Байдън и първата дама Джил Байдън. След срещата си тя изиска от Конгреса „ нещо, което в никакъв случай не бях мислила, че ще желая: молих за оръжия. Оръжия, които няма да бъдат употребявани за водене на война на непозната земя, а за отбрана на дома и правото да се събудиш жив в този дом. "

От началото на войната членовете на семейство Зеленски са съществена цел за Русия – както Володимир, по този начин и Олена, и децата им. На въпроса по какъв начин се оправят с този стрес, Зеленска дава отговор: „ Старая се да не мисля доста за това, тъй като другояче ще стана параноичка “.

Източник: EVA
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР