Олександър Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа, ако има

...
Олександър Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа, ако има
Коментари Харесай

Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа

Олександър Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа, в случай че има потребност от помощ, с цел да се върне назад на кръга. Украинецът победи за повторно Ей Джей в борба за купите в тежка категория, след което мнозина предсказват началото на края на кариерата на британеца. Той загуби 3 от последните 5 мача, а в този момент е пред образуване на пердах с Тайсън Фюри.

„ Ако Антъни има потребност от помощта ми съм отсреща “, разгласи Усик пред „ Скай Спорт “. „ Мога да оказвам помощ със спаринг или нещо друго. Той не е на 40 година, с цел да стопира, а е на 33. Трябва да продължи да работи. Антъни не спирай! Знам, че искаше да завоюва против мен, само че той не би трябвало да се отхвърля. Тряба да продължи напред “, добави Усик.

Украинецът разгласи, че желае да се бие с Тайсън Фюри. Засега договарянията за сплотяващ купите в тежка категория пердах не са напреднали. Очаква се такава борба да се организира чак следващата година. Усик разяснява и момента след мача в Саудитска арабия, когато Джошуа излезе на кръга и дръпна тежка тирада.

„ Грешка е да се мисли, че е откраднал момента ми. Каза каквото искаше. Благодарение на Бог успеха беше моя. Антъни не би трябвало да бъде съден за това, което направи. Той е топ спортист и добър човек “, приключи Усик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР