Олекотено приложение, което може да повиши производителността ниКонтролният център на

...
Олекотено приложение, което може да повиши производителността ниКонтролният център на
Коментари Харесай

Freedom – блокира интернет, за да работим по-добре

Олекотено приложение, което може да увеличи продуктивността ни

Контролният център на Freedom е подсъзнателен и елементарен за потребление (източник: Freedom)

Интернет е незаобиколим фактор през днешния ден, само че дали си даваме сметка, че с изключение на потребна в работата ни световната мрежа може и да пречи? Ако имате такива подозрения, струва си да разгледате приложението Freedom.

Тази олекотена стратегия блокира достъпа до интернет, като предстоящият резултат е нараснала работливост в офиса – Freedom ще ви избави от непрекъснатите изкушения, идващи от мрежата, включително игри, вести, известия и други

След инсталиране и основаване на акаунт програмата се нарежда в систематичната лента със задания, откъдето са налични всички варианти. От менюто, което се демонстрира с десен клик, можете да планирате, стартирате и управлявате сесиите.

Допълнителни благоприятни условия са налични във Freedom онлайн акаунта – там можете да управлявате устройствата си, да организирате блокиращи описи, да превключвате режими и други

Freedom разрешава независимо задаване на интервали без интернет, като след блокиране на достъпа програмата ви осведоми в обособен прозорец за оставащото време до приключване на ограничаването – то може да бъде случайно дълго, включително дни и седмици.

Програмата ви разрешава да блокирате изборно уеб сайтове във всеки браузър и всяко приложение на Windows. Когато в действителност би трябвало да се концентрирайте, можете просто да блокирате достъпа до целия интернет. Приложението работи на всички устройства – Windows, Mac, iOS и Android.

Даунлоуд: Freedom
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР