Оле Гунар Солскяер отхвърли шанса Манчестър Юнайтед да продаде Пол

...
Оле Гунар Солскяер отхвърли шанса Манчестър Юнайтед да продаде Пол
Коментари Харесай

Оле разясни детайли около бъдещето на Погба и Холанд

Оле Гунар Солскяер отхвърли шанса Манчестър Юнайтед да продаде Пол Погба през януари. Мениджърът на "червените дяволи " отхвърли спекулациите, че нападателят Ерлинг Хаарланд може да премине на "Олд Трафорд " през зимния трансферен интервал.

"Не, Погба няма да бъде продаден през януари. Надявам се да играе при нас през целия сезон. Нека първо да забележим по какъв начин се усеща. Няма да го карам да прави нещо принудително. Трябва да бъде здрав на 100 %. Не може да рискуваме. Пол е приказен, само че му би трябвало време. Може в действителност да направи разликата ", съобщи норвежкият експерт.

Той разяснява и трансферните проекти на 20-кратните първенци на Англия, както и спекулациите, че нападателят на Ред Бул Залцбург Ерлинг Холанд е пътувал за Манчестър.

"Надяваме се да притеглим някого. Трябва да бъде точният състезател и на вярната възраст, с цел да се впише в нашия състав. Винаги търсим нови футболисти. Не считам, че Ерлинг Холанд е на път за тук. Познавам момчето и знам, че той и неговите другари са на празнична отмора. Не може да се лети за на всички места от Ставангер (Норвегия) ", сподели още Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР