Оле Гунар Солскяер и ръководството на Манчестър Юнайтед ще продължат

...
Оле Гунар Солскяер и ръководството на Манчестър Юнайтед ще продължат
Коментари Харесай

Големи промени в Ман Юнайтед през лятото

Оле Гунар Солскяер и управлението на Манчестър Юнайтед ще продължат сериозните промени в състава и през лятото. Клубът притегли Бруно Фернандеш през януари, а от “Олд Трафорд “ си потеглиха Ашли Йънг и Маркос Рохо.

" Червените дяволи " са се примирили, че ще се разделят с Пол Погба, а Реал Мадрид и Ювентус са подготвени с предложения. Французинът следващ сезон е преследван от травми и не способства с съвсем нищо, като сега се възвръща от следващата интервенция. Според " Манчестър Ивнинг Нюз " Погба е съобщил на съотборниците си, че през лятото желае да напусне.

След идването на Бруно Фернандеш халфовата линия се чака да вдигне равнището си, само че не и да бъдат всички проблеми в тази зона. Именно там ще се търсят още попълнения. Манчестър Юнайтед е сложил Джак Грийлиш от Астън Вила като трансферна цел номер 1. 24-годишният халф прави доста мощен сезон, има 9 гола и 5 асистенции и е в основата на класирането на бирмингамци за финала на Купата на Лигата.

Manchester United go move for Jack Grealish when summer reach. [mirror] #mufc pic.twitter.com/1S0WXCedZX
— Man United in Pidgin (@ManUtdInPidgin) February 5, 2020
Другият състезател, наблюдаван от " алените дяволи ", за полузащитата е Джеймс Мадисън, само че той се чака да подпише нов контракт с Лестър, а и цената му би била надалеч по-висока.

През лятото се чака " Олд Трафорд " да изоставен и двама вратари. Серхио Ромеро и Лий Грант имат намерение да се разделят с клуба. 32-годишният аржентинец пети сезон като запаса на Давид Де Хеа, откакто дойде от Сампдория през 2015 година Той се показва чудесно всякога, когато получи опция за изява. Ромеро има предпочитание да играе по-често. Стражът има контракт с Юнайтед до 2021 година, само че желае да напусне това лято и този месец ще има диалози сред него и управлението на клуба. Интерес към него има от испанските Реал Сосиедад и Виляреал.

Договорът на Лий Грант пък изтича това лято и той най-вероятно няма да бъде възобновен, макар че и него го чака среща с представители на “червените дяволи”, които към този момент търсят вид за привличането на нов вратар.

Manchester United are preparing for the possibility that both Sergio Romero and Lee Grant may depart in the summer, and have begun to compile a list of replacements. Both goalkeepers have seen little game time over the course of this season and it i.. https://t.co/3pEqTQraLq
— Footy News (@footynew247) February 5, 2020
Бъдещето на Неманя Матич и Джеси Лингард е под въпрос. 31-годишният сърбин има контракт до лятото, само че в него има уговорка, съгласно която Ман Юнайтед може да го удължи за още една година. Представянето на Лингард е доста под предстоящото равнище от година насам и той може би получава последните си шансове да потвърди, че заслужава място в тима. Контрактът му с сътрудника Мино Райола още повече усложнява нещата, като мениджърът нападна на няколко пъти клуба последните месеци. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР