Оле Гунар Солскяер е получил помощ от друга легенда на

...
Оле Гунар Солскяер е получил помощ от друга легенда на
Коментари Харесай

Солскяер: Очевидно е, че при Моуриньо играчите бяха малко ограничени

Оле Гунар Солскяер е получил помощ от друга легенда на Манчестър Юнайтед, с цел да вдъхне самочувствие и кураж на целия тим преди разгромната победа против Кардиф Сити с 5:1 в мач от британската Висша лига. 45-годишният норвежец дебютира сполучливо, а съгласно самия него огромна роля в това е изиграл и някогашният нападател на тима Уейн Рууни.

" Пристигнах в сряда вечерта, тъй че имах единствено два дни разполагаем с футболистите. Уейн Рууни ми прати известие със съвет, тъй че и той има огромна роля в тази победа. Може би напряко си е негова ", сподели с усмивка норвежкият управител. " Неговият съвет бе да ги накарам да играят футбол и да се любуват на минутите си на терена и в Манчестър Юнайтед ", добави той.

Самият Рууни бе посетител на BT Sport и сподели в студиото: " Това е превъзходен ден за клуба. Манчестър Юнайтед е огромна част от моя живот и не бе прелестно да виждам протичащото се. Когато Оле получи работата, взех решение да му пратя приветствено известие ".

" Очевидно бе, че при Моуриньо футболистите изглеждаха малко лимитирани. Те имат качества и против Кардиф ги демонстрираха. Около тима и мениджъра се случваха прекалено много неща, което в никакъв случай не е добре. Оле им даде свободата, от която имаха потребност ", продължи Рууни. Премиър лийг 18 кръг, събота 22 декември  Кардиф Сити 1:5краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР