ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Законодателите в Ню Йорк приеха

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Законодателите в Ню Йорк приеха
Коментари Харесай

Законодателите в Ню Йорк разширяват забраната за фракинг, за да включат течен въглероден диоксид

ОЛБАНИ, Ню Йорк (AP) — Законодателите в Ню Йорк одобриха законопроект в сряда, който ще разшири съществуващата възбрана за фракинг в щата, като блокира фирмите за сондиране на природен газ да употребяват способ за рандеман което включва инжектиране на големи количества течен въглероден диоксид в земята.

Щатският Сенат утвърди законодателството с известна опозиция от републиканските законодатели. Сега ще отиде при губернатора на Демократическата партия Кати Хочул, която е в разгара на договарянията за държавния бюджет. Щатското заседание одобри законопроекта на 12 март.

Ню Йорк към този момент забрани хидравличното разтрошаване, което включва потреблението на разтвор на водна основа за добиване на природен газ. Но някои законодатели побързаха да изготвят новото законодателство, откакто компания от Тексас изиска да наеме земя в Ню Йорк за сондиране предходната есен. Те споделиха, че компанията Southern Tier Solutions се пробва да употребява малка врата в съществуващия закон посредством сондиране с въглероден дио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР