ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — В продължение на повече от

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — В продължение на повече от
Коментари Харесай

Изневярата на съпруга е престъпление в Ню Йорк. Законът от 1907 г. може най-накрая да бъде отменен

ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — В продължение на повече от век е било закононарушение да изневериш на брачна половинка си в Ню Йорк.

Но изневярата може скоро ще бъде законен в Емпайър Стейт с помощта на законопроект, който си проправя път през законодателния орган на Ню Йорк, който най-сетне ще анулира рядко потребления закон, който се санкционира с до три месеца зад решетките.

Забраните за невярност към момента са в действие в няколко щата в Съединени американски щати, макар че обвиняванията също са редки, а присъдите още по-редки. Те обичайно се вкарват, с цел да се понижи броят на разводите във време, когато излъган брачен партньор е единственият метод да се обезпечи законна разлъка.

Прелюбодеянието, закононарушение в Ню Йорк от 1907 година, се дефинира в щатския кодекс като когато човек „ включва полов контакт с друго лице в миг, когато има жив брачен партньор или другото лице има жив брачен партньор. ” Само няколко седмици след влизането му в действие, женен мъж и 25-годишна жена бяха първите хора, задържани според новия закон, откакто съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР