ОЛАФ разследва на ГКПП Капитан Андреево“ 550 тира, които по

...
ОЛАФ разследва на ГКПП Капитан Андреево“ 550 тира, които по
Коментари Харесай

Делян Добрев: ОЛАФ разследва на „Капитан Андреево“ 550 тира, които са пренасяли маркови дрехи

ОЛАФ проверява на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ 550 тира, които по документи са пренасяли тухли, а в действителност в тях е имало маркови облекла. Това се е случило през последните 10 месеца.

Това съобщи по bTV претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС и лидер на листата на обединението в Хасково Делян Добрев. Според информацията на ОЛАФ са нарушени ползите на Европейския съюз.

Добрев съобщи, че десетки кг хероин и цели тирове с цигари са били хванати. Те са минали през Капитан Андреево, акцентира той. Той обори изказванието на " Продължаваме промяната ", че кабинетът на Петков е нараснал пенсиите. Днес 100 лв. не са това, което бяха предишния април, сподели Добрев. С резултата на инфлацията ние сме обеднели с 9 %, акцентира кандидат-депутатът. В Европа инфлацията е на половина, разясни той.
Трябва да се направи интернационален търг за доставка на газ, което „ Продължаваме Промяната “ не направиха, съобщи още Делян Добрев.

Той упрекна кабинета на Петков, че е купувал с 28 % по-скъпо. И сподели фактури, които потвърждават това. Те са купували от румънския Газпром на цена от 110 евро, сподели Добрев.
Просто се прекарва газът през Швейцария тъй като има комисионни, съобщи Добрев.

 

Той уточни, че някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, че не е правил нищо по техния сигнал. Затова го наградиха да е лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ в Перник, акцентира Добрев. Относно абсурда с лабораторията на „ Капитан Андреево “ Добрев съобщи: " На всеки 30 камиона един остава в България. Останалите 29 камиона отиват в други елементи на Европа. Как никой не се оплака, никой не се обадил 10 години, че има нитрати в превозената продукция?! "

Делян Добрев е безапелационен, че би трябвало да бъдат удължени обезщетенията за тока за бизнеса и през идната година и това е било предложение на ГЕРБ от дълго време, под което стоят единствено подписите на ГЕРБ. Той разяснява и казуса с цените на горивата. Добрев предлага БЕХ да купи недопечен нефт и да го преработи. Държавата има право на несъгласие върху решенията в Лукойл, тъй като има златна акция, разясни той във връзка казуса с цената на горивата. Да се наложи мито върху уралския нефт, предложи още някогашният министър на енергетиката.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР