Октомврийската разпродажба на Amazon Prime Day 2023 не е просто

...
Октомврийската разпродажба на Amazon Prime Day 2023 не е просто
Коментари Харесай

Най-добрите оферти за коледна украса през октомври на Amazon Prime Day 2023, защото никога не е твърде рано

Октомврийската ликвидация на Amazon Prime Day 2023 не е просто ужасно време да започнете с ваканционното извършване на покупки, само че също по този начин страхотна опция да спечелите коледна декорация за по-малко. Amazon предлага доста горещи предложения за октомври за коледни елхи, коледни светлини, външна коледна декорация и други. Тази ранна празнична ликвидация на украшения не е дело на коледни елфи, всичко е от офертите на Amazon за октомври Prime Day, скъпа!

Свързани: 

Продължавайте да четете, с цел да разгледате обичаните ни предложения за коледна декорация за Amazon октомври Prime Day 2023 година (включително коледни елхи!). Но побързайте, тези предложения няма да са налице за дълго – разпродажбата завършва довечера.

Изкуствена авансово осветена коледна елха National Tree Company 7,5': $286 (54% отстъпка)

Хо-хо-колко страхотна е тази договорка за коледно дърво? Това 7,5-футово дърво от National Tree Company сега е с 54% отстъпка по време на разпродажбата на Prime Big Deal Days.

Изкуственото авансово осветено дърво е идеално за хора, които желаят алтернатива без неразбория, която може да бъде сложена бързо и опакована елементарно в края на сезона.

Защо ние като тази коледна елха на National Tree Company:

Тя разполага със 750 бели светлини, които ще останат запалени даже когато крушка изгасне. Предлага се с авансово прикрепени шарнирни клони, които елементарно се пускат надолу за конфигурация. Предлага цялостна -стегнат тип с тонове клони и върхове на клони. $286 в Amazon

Външни празнични прожекционни светлини: $8 (17% отстъпка)

Този проектор със снежинки може да трансформира вашия двор в зимна страна на чудесата, без значение дали има сняг по земята или не. Ще можете да избирате всред четири модела снежни люспи и ще бъдете спокойни, знаейки, че този комплект може да работи даже при дълбоки температури под нулата.

Сега е единствено $8 в Amazon.

< p> Защо харесваме коледните светлини за снежен проектор Gaiatop:

Те могат да прибавят нотка зимна волност към вашия двор. Проекторът е IP65 водоустойчив и прахоустойчив. Може да се употребява на открито даже при сурови климатични условия. $8 в Amazon

Mr. Коледна коледна елха, съвместима с Alexa, 7,5 инча: $258 (57%)

Тази коледна елха от рецензенти изкуствен смърч от Mr. Christmas е в горната част на нашия лист с стремежи за коледен двор. Предлага се в пет размера, само че тъкмо в този момент ще получите най-хубавата договорка за 7,5-футовата версия. В момента е с 57% отстъпка в Amazon.

Светлините на тази коледна елха разполагат с 40 цвята и функционалности, в това число превъзходна искряща конфигурация. Можете също по този начин да планирате светлините да се включват и изключват. Просто кажете на Alexa.

Защо харесваме коледната елха Mr. Christmas, съвместима с Alexa:

Има 40 разнообразни метода за проявление на светлините на тази елха. Предлага гласов надзор с Alexa. конфигурация и елементарен за предпазване.
$258 в Amazon

Висяща декорация на Дядо Коледа: $26 (13% отстъпка)

Ооо. Някой ще би трябвало да избави Дядо Коледа, наподобява. Добрата вест е, че Дядо Коледа пристигна да избави портфейла ви.

Тази лека външна украса – предопределена за покрив, надвес или прозорец – също е занимателна концепция за балкон на апартамент. За протокола, този Дядо Коледа е по-къс, висок е малко над четири фута.

Вземете го в този момент единствено за $26 в Amazon.

Защо харесваме висящия Toloco Декорация на Дядо Коледа:

Идва с 3M лепила върху шапката и ръцете на Дядо Коледа за елементарен монтаж. Декорацията на Дядо Коледа е направена от издръжливи тъкани. $26 в Amazon

Външни коледни светлини със звезди: $21 (25% отстъпка)

Закачете този дълъг 11-футов набор от шнурови лампички от дърво, стълб, веранда или където и да е, където има потребност от малко повече искра. Светлините, увенчани със светеща звезда, имат осем режима на светене, в това число неподвижно, мигащо, блещукащо и поредно.

Това е с 25% отстъпка по време на октомври Prime Day на Amazon.

Защо харесваме Външни коледни светлини със звезди:

Тези празнични светлини могат да се употребяват навън или да се нанижат на коледната елха вътре. Включват бижу със звезда и девет светлини. $23 в Amazon

Кога е Amazon Big Deal Days?

Разпродажбеното събитие Amazon Big Deal Days (известно още като октомври Prime Day) стартира в среднощ PT (3:00 сутринта ET) във вторник, 10 октомври и продължава до сряда, 11 октомври 2023 година

Какво друго се продава по време на Amazon Big Deal Days?

По време на разпродажбите Amazon Big Deal Days вие Също по този начин ще намерите огромни отстъпки във всички отдели на Amazon, включително дом, техника, кухня, фитнес и доста други. Това е идеалното време да започнете (и евентуално даже да завършите) своето празнично извършване на покупки, без да се постанова да се справяте с тълпите от Черен петък и подаръците, които желаете да купите, да бъдат разпродадени. Ще намерите оферти за багаж и за ваканционните си пътувания.

Вижте всички предложения

Трябва ли да сте главен член, с цел да пазарувате предложения на Prime Big Deal Days?

Докато някои от най-хубавите предложения на Amazon Prime Big Deal Days са извънредни за Prime или само с покана, също по този начин ще има доста покупко-продажби, които са отворени за всички купувачи. Така че даже и да нямате участие в Amazon Prime, ще има налични предложения за вас.

Ако обаче желаете да пазарувате най-хубавите предложения, ще желаете да се регистрирате за 30- дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Членството в Prime коства $14,99 на месец или $139 на година и включва достъп до Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер) и редица други страхотни преимущества.

Присъединете се към Prime

Кои други магазини организират конкурентни ранни разпродажби за Черен петък?

Опитните купувачи знаят, че всяко от събитията на Amazon Prime Day предлага идеалното време да намерите десетки хиляди известни артикули на ликвидация от Amazon, в това число някои на най-ниската им цена за годината. Въпреки това, доста други известни онлайн търговци и търговци на дребно, като Walmart, Target, Best Buy и даже обичаните ви универсални магазини, като Macy's, всички са склонни да започват разпродажби едновременно или към същите дати като дните на Amazon Big Deal.

48-часовата флаш ликвидация на Best Buy се организира на 10 октомври и 11 октомври, същите дни като дните на Prime Big Deal Days на Amazon. Ваканционната ликвидация на Walmart ще се организира от 9 октомври до 12 октомври.

Разпродават ли се продуктите в ликвидация по време на Amazon Big Deal Days?

Обзалагате се, че се разпродават – и от време на време нещата се разпродават в границите на часове. Ако видите нещо на ликвидация, което желаете да получите по време на разпродажбата на Amazon Big Deal Days, поръчайте го незабавно. Често количествата са лимитирани. След като даден артикул бъде разпродаден на продажната цена, Amazon не постоянно ще възобнови запасите незабавно и когато възобнови запасите, продажната цена евентуално няма да бъде препоръчана.

Могат ли артикули, закупени от Amazon по време на Amazon Big Дните на договорката да бъдат върнати?

Освен в случай че категорично не е посочено в описанието на продукта или покрай бутоните „ прибавяне в количката “ и „ купете в този момент “, че продуктът, който се предлага в продажба, е дефинитивна продажба или не предстои на връщане, Amazon постоянната политика за връщане на този артикул ще бъде спазена.

От дясната страна на описанието на продукта в Amazon, тъкмо под бутона „ купете в този момент “ (и където написа „ доставя се от и се продава от “), потърсете заглавието, което споделя „ връща “.

Ако в текста се споделя „ дава отговор на изискванията за връщане, възобновяване на средства или подмяна в границите на 30 дни от приемането “, това е политиката за връщане, която ще бъде спазена. Възможно е обаче да носите отговорност за заплащането на противоположна доставка до Amazon, в случай че не оставите продукта като Whole Foods или Kohl's, който приема някои връщания от Amazon.

Най-добрите предложения през октомври Prime Day в Amazon за извършване на покупки в този момент

Експертите по извършване на покупки в CBS Essentials наблюдават най-хубавите предложения в Amazon сега. Вижте нашето отразяване на Prime Big Deal Days по-долу.

Най-добрите предложения на Amazon за октомври Prime Day 2023 година, Ден 2 са тук: Вижте нашия лист с най-хубави оферти
Нашите редактори избират обичаните си октомври Prime Day 2023 предложения в Amazon
Черният петък идва при започване на тази година. Какво би трябвало да знаете за проектите на Amazon, Walmart и Target Amazon Prime Big Deal Days покупко-продажбите единствено с предложения към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка Най-добрите предложения под $50 от Prime Day на Amazon за октомври 2023 година
Най-добри предложения под $100 за Prime Day на Amazon за октомври 2023 година
Нашите редактори избират обичаните си предложения за октомври Prime Day 2023 година в Amazon
Най-популярните предложения за Amazon за октомври Prime Day 2023 година съгласно нашите читатели
Най-добрият октомврийски Prime Day на Amazon 2023 година Сделката Day 2023 е участие в Audible Premium Plus с 60% отстъпка

Най-добрите софтуерни покупко-продажби за октомври Prime Day за извършване на покупки в този момент

Разпродажбата на Prime Big Deal Days е една от най-хубавите ви благоприятни условия през този празничен сезон с цел да спестите доста от най-горещите технологии за 2023 година Ето най-хубавите предложения за извършване на покупки в този момент, до момента в който са налични.

Най-добрите предложения за технологии на Apple на днешната ликвидация на Amazon Prime Day 2023 през октомври
Amazon понижава цените на Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds и повече слушалки за октомври Prime Day 2023
Amazon има наложителни предложения за Apple Watch по време на разпродажбата си през октомври Prime Day 2023. Някои смарт часовници са с съвсем 50% отстъпка за разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day 2023
Apple AirPods са кражба единствено на $89 за октомврийския Prime Day на Amazon
Apple AirPods са с респектираща отстъпка от 31% за октомврийската ликвидация на Amazon Prime Day 2023 Разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day 2023 е идеалното време да спестите доста от тв приемници Samsung, тв приемници Amazon Fire и други < br> Amazon на процедура раздава видео звънци Blink по време на разпродажбата си през октомври Prime Day 2023 година Вече наличният таблет Amazon Fire 7 преди малко беше пуснат в продажба за Amazon October Prime Day 2023 година
Тези предложения за преносим компютър за игри на Amazon октомври Prime Day 2023 година са голяма облага < br> Тази оферта за геймърски преносим компютър Razer през октомври 2023 година е една от най-хубавите през днешния ден на Amazon
Електронните четци Amazon Kindle се продават за октомври Prime Day 2023 година и са толкоз приятни за очите
Трябва ли да купите PS5 на Amazon Prime Day 2023? Нашият инструмент за следене на цените на PlayStation 5 има отговорите
Най-добрите предложения за таблети на Amazon през октомври Prime Day включват Apple iPad, таблети Samsung Galaxy и други
Спестете доста от монитори по време на октомври Prime Day на Amazon 2023
Този октомврийски Prime в последната минута Day Apple AirTag tracker договорка е идеалната опция да се запасите
Сърфирайте в тези предложения за стрийминг за Amazon октомври Prime Day 2023 година, пазарувайте Amazon Fire TV, Apple TV и други

Най-добрите предложения за дома през октомври Prime Day за извършване на покупки в този момент

Нуждаете се от нова прахосмукачка робот, матрак или може би нов комплект принадлежности? Amazon има предложения за всичко това и доста повече по време на ранната си ликвидация в Черния петък на Big Deal Days.

Намерихме някои невероятни предложения за прахосмукачки за роботи в Amazon за октомври Prime Day 2023
Прахосмукачките за роботи iRobot Roomba са с до 36% отстъпка през Amazon Prime Day през октомври 2023 година Започнете този план с тези предложения за принадлежности Dewalt през октомври Amazon Prime Day 2023 година
Дишайте умерено с тази оферта на Amazon Prime Day през октомври 2023 година за пречиствател на въздух и вентилатор Dyson TP09
Изненада! Разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day е идеалното време да се запасите със закуски Lay's, Cheetos и Doritos
Събудете се и помиришете офертите на Amazon през октомври Prime Day 2023 година за машини за кафе и еспресо. Открихме някои невероятни предложения за робот вакуум в Amazon за октомври Prime Day 2023 Почистете тези предложения за роботизирани мопове по време на Prime Day на Amazon през октомври 2023 година Няма да намерите по-добри предложения за багаж Samsonite от тези за Prime Day на Amazon през октомври 2023 година
Излетете с невероятна оферта на Amazon за октомври Prime Day 2023 година за най-продаван багаж
Peloton велосипедите са в ликвидация по време на Amazon October Prime Day 2023. Ето по какъв начин можете да спестите до $500
Намалете спестяванията на Amazon October Prime Day 2023 за Dewalt, Ryobi, Milwaukee и други най-високо оценени марки принадлежности
Amazon October Prime или ваканционна начална ликвидация на Walmart? Къде е най-хубавата договорка за прахосмукачка iRobot Roomba J7+ през днешния ден
Бягайте, не ходете до тази утвърдена от TikTok оферта за серум от охлюв муцин през днешния ден в разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day
Офертите на Lego October Prime Day 2023 година включват най-високо оценени Lego Star Комплекти Wars, комплекти Lego Marvel и други
Обсебени сме от това известно в TikTok легло за кучета за хора (и се продава за октомври Prime Day на Amazon 2023 г.)
Най-добрите оферти за хубост на Amazon за октомври Prime Day 2023 година, които ще оказват помощ надстройте кожата и косата си Оферти за столчета за кола на Amazon октомври Prime Day 2023
Amazon October Prime Day включва предложения за бестселъри, плюс най-новия избор на Опра от книжния клуб
Amazon October Prime Day 2023 включва договорка за обичани на клиентите възглавници
Тази договорка за бягаща пътека под бюрото на Amazon през октомври 2023 година ще надстрои вашата домашна фитнес рутина

Най-добрите предложения за ранен Черен петък при други търговци на дребно

Amazon не е единственият търговец на дребно, който има ранна ликвидация на Черен петък през днешния ден. Ето още търговци на дребно, предлагащи покупко-продажби.

Днес Walmart има конкурентна ликвидация на Amazon Prime Day. Вижте най-хубавите предложения
Първата празнична ликвидация на Walmart завършва скоро. Ето по какъв начин можете да спечелите най-хубавите предложения
Уау, Apple iPad 9 се продава единствено за $249 на Walmart Holiday Kick-Off Sale
Amazon October Prime Day или Walmart Holiday Kick-Off? Ето най-хубавата договорка за прахосмукачки iRobot Roomba J7+ през днешния ден
Sam's Club провежда ранна ликвидация в Черен петък с участие за $15Nike преди малко понижи цените на своите най-продавани обувки за всеки спорт тази седмица [CBS Sports]Best Buy играе мъчно с Amazon на Amazon Разпродажба на технологии през октомври Prime Day 2023 година Получавате ли най-хубавата договорка?
Надуваем спа под $200?! Тази ранна договорка за Черен петък на Walmart ще ви направи известни тази есен
Този матрак Zinus е най-популярната договорка за ваканционна ликвидация на Walmart за дома. Ето за какво.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР