Октомври тепърва започна, но температурите са значително по-ниски от тези

...
Октомври тепърва започна, но температурите са значително по-ниски от тези
Коментари Харесай

ГардеРОБ: Зазимяване

Октомври занапред стартира, само че температурите са доста по-ниски от тези преди две седмици. Зимата наближава непреклонно, колкото и да не ни се желае, тъй че е време да се подготвим. Ето в какви направления е добре да помислиш. И имаме поради тези дни, а не когато падне първия сняг и се чудиш с кое първо от изброените да започнеш.

Палтото най-добре да е късо. Може да е вталено и едноредно или пък двуредно. Не залагай на безпределно дългите палта до прасците, тъй като рискуваш да приличаш на зимен ексхибиционист или чичко. Забраната отпада, в случай че твърдо държиш да го раздаваш като съдбовен художник или стихотворец да вземем за пример.

Вълненото сако (туид или класическо) постоянно е на помощ при малко по-топли зимни дни. Да, ще кажеш, че единствено по сако ще е студено, само че това е единствено в случай че не си пробвал в действителност качествено и комфортно зимно сако.

Ботите не са зимни " апрески ", умерено. Ако се движиш с автомобил, едва ли ще ти трябват зимни обувки с трисантиметрова подплата, чудовищна подметка и така нататък Но, несъмнено, добре е обувките ти да са здрави и да не пропущат, тъй като скоро се задава сняг, което значи, че по-късно ще има... Точно по този начин, обичаното ти - киша! Препоръчваме челси ботите, които са със странични ластици и са лесни за обуване и събуване - нямаш ципове, връзки лепки и впрочем затруднения.

Шапката е наложителна. До -5 е окей да се движиш с грациозен вълнен каскет или федора, само че при по-ниски температури ти би трябвало нещо по-топло. Класическата " скиорска " шапка (точно тази сходната на кондом) си е окей, стига да няма великански логота по себе си, а ушанката постоянно ще е окей, изключително в случай че е стилна и удобна.

Шалът не е нужно да е като тези, с които майка ти те караше да се увиваш като ескимос в учебно заведение. Може да е грациозен и въпреки всичко топъл. Не се притеснявай да си избереш един голям, който да те топли, без чак толкоз доста да мислиш по какъв начин ще изглеждаш. Противно на известното усещане, гъзарията не топли.

Ръкавиците напълно не са разнообразни и не всички имат потребност от тях. Ако решиш да си взимаш, заложи на кожени с подплата, само че не такива, които да вършат ръцете ти да наподобяват като тези на Хълк - по-елегантните и стегнати модели с изчистен дизайн постоянно ще водят по точки.

Не е наложително да си единствено по риза, с цел да си грациозен. И въобще не е належащо да мръзнеш през зимата, с цел да изглеждаш добре! Пуловерът без ръкави върху риза, дюсното поло и v-neck класическият пуловер в никакъв случай няма да излязат от мода, тъй че купувай самоуверено. Забрави за всички плетени елени, които дизайнерите желаят да се разхождат по гърдите или корема ти.

Повтаряме: не е рано, обиколи небрежно магазините и се ресурси с нужните облекла и аксесоари още от в този момент!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР