Октомври идва с пълна сила, а с него и Слънцето

...
Октомври идва с пълна сила, а с него и Слънцето
Коментари Харесай

Ето за кои 3 зодии октомври ще бъде най-щастливият месец

Октомври идва с цялостна мощ, а с него и Слънцето във Везни, което ще ни направи по-романтични, артистични и ще ускори вътрешното ни предпочитание за естетика и баланс в връзките ни с близките. За 3 зодии обаче, интервалът ще бъде по-специален от нормално, тъй като ще им донесе нови инициативи и щастливи моменти, които дълго време ще топлят душите им през дългите и студени зимни нощи, написа woman.bg. Нека забележим кои са 3-те зодии, които ще имат максимален шанс през златния октомври:
Близнаци – Ще блестите под светлините на прожекторите
Всяка година вие излизате от черупките си с настъпването на есента. Тази година също не прави изключение. Затова не би трябвало да ви тревожи летаргията, която ви беше обзела предишния месец. Тя е към своя край, а октомври ви чака с заричане за сензационни събития, тъй че изваждайте най-новите облекла от дрешника. Ще имате задоволително мотиви да показвате по какъв начин стоят върху прелестното ви тяло. Новостите към вас ще са свързани с любовта, романтиката, творчеството и всичко, което вършиме с цялата пристрастеност, на която сте способни.

Темата за партньорствата също ще бъде надълбоко подчертана през идващите тридесет дни, без значение дали става въпрос за персонални или професионални такива. Време е да вземете решение дали сте подготвени да се отдадете изцяло на един човек.

Дева – Ще се отдадете на сластни удоволствия
Облегнете се умерено обратно, Деви и се насладете на цялата берекет, която ще се изсипе върху вас през месец октомври. Въпреки че преминавате през един значим развой на израстване, еволюция и промяна, вие ще обърнете изключително внимание на връзката, която имате със самите себе си. Темите за удоволствията, персоналното благополучие, способността да се обичаме такива, каквито сме, ще бъдат на масата тази есен. Слънцето, което постепенно върви към знака Везни, осветява при вас въпросите, свързани с ценностната система, удоволствията, финансите и гениите, които притежавате. Ще се научите да цените повече себе си и ще измененията своите цели в живота, с цел да дават отговор оптимално съответно на индивида, в който сте се трансформирали с течение на времето. Вие предпочитате да планирате всичко месеци напред, само че този път се оставате да Вселената да ви изненада и се насладете на мига.
Риби – Ще извършите очарователни вложения
Никога не е късно да превърнете фантазиите си в действителност. Тази поговорка е позната до болежка на представителите на зодия Риби, само че тя ще провокира единствено усмивки по лицата им тази есен. Ретроградният Марс ще оказва мощно въздействие върху вашите финанси, което ще ви принуди да измененията метода, по който гледате на себе си, както и на чувството ви за персонална стойност. Всичко това се случва с избрана цел, несъмнено.

Основната промяна ще се случи по линията на интимните взаимоотношения. Ще се изправите лице в лице с най-големия си призрачен сън, само че от вас зависи дали ще успехите страховете си и ще се превърнете в една по-добра версия на себе си, която ще направи връзката ви с вашия сътрудник непробиваема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР