Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече

...
Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече
Коментари Харесай

Коледа и Нова година с Анелия, Глория и Графа само в Парк и Спа Хотел Марково

Октомври е, само че трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е към този момент на прага. И в случай че вие, също като нас, обичате насладата от празничната еуфория, вероятно сте почнали да търсите своето местенце, в което да отпразнувате топлите зимни празници. Днес ще ви разкажем за един комфортен хотел покрай Пловдив, който за малко време съумя да се наложи като новото обичано място за бизнес, релакс и забавление.

Панорамно ситуиран в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и Спа Хотел Марково ви предлага опцията за сантиментална и незабравима отмора единствено на 2 км от огромния град. Изцяло реновиран, той разполага със 79 общоприети двойни стаи и чисто нови 24 двойни Deluxe, 4 студиа Deluxe и 4 жилището Deluxe. Всяко помещениe e оборудванo с климатик, LED тв приемник, минибар и безвъзмезден Wi-Fi.

На разположение на гостите е луксозният СПА център, в който можете да се насладите на голям брой водни процедури като финландска сауна, римска баня, открит плувен басейн, инфрачервена сауна, хидромасажна вана, студена стая, парна баня, зона за релакс, контрастни душове, а също по този начин и огромен закрит басейн с температура на водата 31°, който гостите могат да употребяват гратис. За феновете на спорта, хотелът е обезпечил достъп до фитнес зала, тенис кортове и мини голф, а при поръчка, може да се възползвате и от разнообразни възстановителни разтривки.

В Парк и Спа Хотел Марково вкусната храна е обезпечена! В съвременно обзаведения панорамен ресторант Belle Vue може да опитате, както обичайните български ястия, по този начин и специалитети от  интернационалната кухня, ловко приготвени и поднесени от майстор-готвач. А за какво не просто да релаксирате с обичаното си марково пиво в ръка, очаровани от нощните градски светлини...

В случай, че търсите място, в което да проведете своето персонално събитие, ресторант Bella Donna е тъкмо за вас! Специално основан за сватбени тържества, фирмени мероприятия, фамилни събития, рождени дни и абитуриентски балове, Bella Donna ще очарова гостите ви със стилна и изискана конюнктура. Шумоизолиран, разполагащ със особено пригодено DJ място и личен бар, ресторант Bella Donna е мястото, в което ще се развихрите под звуците на доста музика и танци!

Park & SPA Hotel Markovo е помислил и за най-малките гости на хотела. Детският център ще се погрижи за положителното въодушевление на вашите малчугани, до момента в който вие си почивате край басейна, похапвате вкусно в ресторанта или разпускате в СПА центъра на хотела. Детския център разполага и с двама професионални аниматори, изцяло гратис за гостите на хотела.

За разлика от други хотели в Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите посетители и Солна стая. Полезна както за деца, по този начин и за възрастни.

Една от последните придобивки на хотела е бяла 7 локална лимузина Chrysler 300C с мини бар, кожен салон, озвучителна система с микрофони и surround sound. Лимузината може да се наеме от всеки, който желае, само че най-атрактивна е за бъдещите младоженци!

Коледа и Нова година в Парк и СПА хотел Марково

За уютните зимни празници Парк и Спа Хотел Марково е подготвил богата празнична стратегия с доста изненади за своите посетители:

23.12.2018г. Графа и DJ стратегия в ресторант Belle Vue

24.12.2018г. Празнична вечеря на Бъдни вечер с анимация за най-малките посетители, коледно магическо шоу и посрещане на дядо Коледа (скъпи родители, не забравяйте подаръците за своите малчугани)

25.12.2018г. Глория и DJ стратегия в ресторант Belle Vue

Вижте повече за коледните промоционални пакети от 2, 3 и 4 нощувки!

29.12.2018г. Струнен квартет Mystic и DJ в ресторант Belle Vue

30.12.2018г. Анелия и DJ стратегия в ресторант Belle Vue

31.12.2018г. Музикално хумористично ШОУ на Руслан Мъйнов, група Compact Voices, DJ и магьосник в заведения за хранене Belle Vue и Bella Donna

Какво още включва новогодишната празнична оферта за 3, 4 и 5 нощувки, може да разгледате в детайли ТУК.

Побързайте и резервирайте вашите вълнуващи празнични дни!

Парк и СПА Хотел Марково ви чака – измежду чист въздух, успокоение и топлота! РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [49] Новини от през вчерашния ден [56] « Октомври 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: 6-годишно момченце изпадна в нервност, когато майка му го захвърли на обществените във Варна13:27 / 15.10.2018 Лекари от МБАЛ " Св. Анна “ направиха чудеса, за да
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР